Dit was het dan…

Frenna-1

Zo, de stage zit er na vandaag alweer op. Twintig weken lang heb ik, Franslyn, met veel plezier stage gelopen bij Directlampen. Ik hoefde me geen dag te vervelen, want ik heb de afgelopen weken erg veel geleerd. Daarnaast waren de teamuitjes ook top. We zijn meerdere keren uiteten geweest en daarnaast hebben we meegedaan aan een voetbaltoernooi. Hier heb ik natuurlijk aan meegedaan. Samen met 2 klasgenoten heb ik hier twintig weken stage gelopen, namelijk Nicole en Daniël. Nicole heeft zich veel beziggehouden met content en de klantenservice. Daniël hield zich vooral bezig met SEO. Benieuwd wat ik tijdens mijn stage heb gedaan? Lees dan gauw verder!

Wie ben ik?

Ik ben Franslyn Nsingi ook wel bekend als ‘Frenna’. Ik ben 17 jaar oud en ik ben geboren in Amersfoort. Ik woon nog steeds in Amersfoort samen met mijn ouders en broertjes. Mijn ouders komen uit Angola. Ik voetbal sinds mijn 10de. Eerst speelde ik bij CJVV en nu speel ik bij Roda 46. Ik volg de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie op MBO Amersfoort. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar. Deze stage ben ik begonnen tijdens mijn eerste leerjaar. De eerste 10 weken waren voor de zomervakantie. Vanaf begin september zijn de laatste 10 weken in gegaan. Aanstaande dinsdag 20 november ga ik weer naar school sinds een half jaar.

Voetbal

Voetbal is één van de dingen die ik het liefst doe. Inmiddels voetbal ik al bijna 8 jaar. In 2011 ben ik begonnen bij CJVV in Amersfoort. Hier heb ik 4 jaar gevoetbald. Daarna ben ik naar de club gegaan waar ik nu speel, namelijk Roda 46. Ik ben hier gaan voetballen, omdat de teams van Roda op een hoger niveau spelen. Na stage ga ik vaak gelijk door naar het veld om te trainen. In het weekend voetbal ik vaak met vrienden. Zoals je vast kan merken voetbal ik het liefst de hele dag.

Mijn dagindeling

Als ik s ’ochtends om half 7 de trein in stap om naar stage te gaan heb ik rustig de tijd om wakker te worden. Zoals je hierboven vast hebt gelezen reis ik iedere dag op en neer van Amersfoort naar Apeldoorn en andersom. Rond kwart voor 8 kom ik aan op stage. Ik zoek een plekje die vrij is en ga aan de slag. De afgelopen weken heb ik me voornamelijk bezig gehouden met content en SEO. Zo heb ik veel foto’s geshopt, productteksten geschreven, producten toegevoegd en nog wat andere taken ernaast gedaan. Daarnaast heb ik een kijkje genomen in het magazijn. Tijdens de laatste 10 weken heb ik mij meer gefocust op mijn schoolopdracht. Voor school moest ik een marktonderzoek opzetten. Tijdens dit marktonderzoek heb ik de klantbehoeften op de Spaanse markt onderzocht. Erg relevant voor Directlampen, omdat de Spaanse site nog vrij nieuw is.

Mijn favoriete lampen

De afgelopen 20 weken heb ik erg veel lampen gezien, zoals je begrijpt. Benieuwd naar mijn favoriete lamp? De allerleukste lamp van de collectie vind ik dus echt de donutlamp die je op de foto kan zien. Deze is draadloos, hierdoor kan ik hem overal mee naar toe nemen. Erg handig aan deze lamp is dat je zelf de lichthoeveelheid kan bepalen. Wanneer je je hand er boven houdt gaat de lamp aan en kan tevens ook gedimd worden. Ik kan er eindeloos mee blijven spelen. De witte versie is mijn favoriet.

Eén van mijn andere favorieten is de Clinton XXL. Vooral de stoere ketting aan de bovenkant vind ik gaaf. Daarnaast vind ik de antracietkleurige kap erg mooi. Deze zou ik zeker in m’n huis plaatsen als ik op mezelf zou wonen. Last but not least hebben we de lavalamp Reality. De rode is zeker mijn favoriet. Deze lamp brengt me helemaal terug naar mijn jeugd. Is de rode kleur niet jouw ding? Hij is er ook in het groen, goud of zelfs met vissen of kwallen.

Donut lamp Anne Lighting Catching Light blauw

Weetjes:

  • Ik reis elke dag in totaal 3 uur om naar stage en thuis te komen;
  • Ik ben erg sportief, zoals je vast hebt gelezen;
  • Ik was erg vaak te zien op de Instagram stories van Directlampen;
  • Ik kan echt niet tegen mijn verlies;
  • Ik luister graag muziek en het liefst met mijn koptelefoon;
  • Dansen doe ik ook graag terwijl ik muziek luister.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij beter te leren kennen. Nu is het weer tijd om naar school te gaan. Heb je nog een vraag? Dan kan je hem altijd hieronder stellen.