Knallend het jaar uit…

Hanglampen

De tijd vliegt! Het is alweer eind december. We hebben de gezellige kerstdagen net achter de rug. Voor we het weten luiden we het nieuwe jaar in. Champagne, oliebollen en heel veel gezelligheid. Dat is waar het oudejaarsdag om draait. Over het algemeen hebben we deze tijd van het jaar veel kaarsen branden in huis. In deze blog wil ik je kennis laten maken met nog meer sfeermakers. Lees je mee?

Oud & nieuw

Van goede voornemens tot aan een jaar vol nieuwe avonturen. Wanneer de laatste jaren van december zijn aangebroken gaat men veel nadenken over het nieuwe jaar. De vragen die veel naar voren komen luiden als volgt: ‘Wat ga ik aankomend jaar anders doen dan afgelopen jaar?’, ‘Waar ga ik me aankomend jaar meer op focussen?’ Naast de goede voornemens veranderd er natuurlijk ook het een en ander qua (interieur)trends. De natuur wordt gezien als voornaamste inspiratiebron. Denk hierbij aan natuurlijke kleuren, maar ook aan natuurlijke materialen. Daarnaast is velvet ook helemaal hot. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in velvet. Binnenkort worden er ook velvet lampen toegevoegd aan onze website. Stay tuned! Deze trendy lampen kunnen ook ware sfeermakers zijn in het interieur.

Sfeermakers

Op onze website zijn veel verschillende soorten lampen te vinden. Van hippe goudkleurige lampen tot aan Oosterse armaturen. Er is voor elk wat wils. Tijdens deze donkere dagen hebben we vaak de kaarsen aan. Echter verspreiden deze niet genoeg licht voor het gehele huis. Heb jij de kerstboom nog in huis staan? Dan brengt die ook nog wat licht met zich mee. Daarnaast heb je ook lampen nodig om het huis goed te kunnen verlichten. Mijn favoriete sfeermakers kan je hieronder in het shoppingoverzicht vinden. Welke is jouw favoriet?

(4 reviews)
 39.95

Vandaag verzonden

Aan de linkerkant van het shoppingoverzicht vind je een toffe goudkleurige hanglamp. Ik zou 2 van deze hanglampen boven de eettafel plaatsen. Dankzij de honderden gaatjes in het armatuur zorgt Nina voor een sfeervolle lichtspreiding.

Daarnaast zie je het hippe tafellampje Burnaby. Wat een topper is dit. De combinatie van het glas, het zwart metalen pootje en de toffe lichtbron maken er een stoere verschijning van. Plaats deze lamp op de dressoir en je hebt een echte sfeermaker in huis gehaald!

Daarna volgt Disc. Plaats deze hippe wandlamp in de hal. Deze lamp is anders dan anderen en dat maakt hem uniek. Tip: kies een gave lichtbron uit. Op deze manier geef je jouw eigen draai aan de lamp.

En niet te vergeten: de opbouwspotjes. Deze lampen hebben over het algemeen een wat saaiere uitstraling. Niets is minder waar op dit moment! Er komen steeds hippere spotjes, zo ook in ons assortiment. Kijk maar naar Gearwood. Deze lamp heeft een op en top industriële uitstraling. Wat een topper is het hè?! Benieuwd naar de overige lampen? Ga dan gauw naar onze website.

Boom eruit, vloerlamp erin

Zo het is alweer (bijna) tijd om de kerstboom de deur uit te doen. Gemiddeld staat hij 3 a 4 weken in het interieur van mensen. Wanneer de kerstboom eenmaal de deur uit is zorgt dit toch voor een lege plek in huis. Sommige mensen ruilen de boom in voor een kamerplant. Je kan de kerstboom natuurlijk ook inruilen voor een vloerlamp. De gaafste vloerlampen vind je namelijk in ons assortiment. Hieronder laat ik jou de gaafste vloerlampen zien die een perfecte vervanging zijn voor de kerstboom.

De meest linkse vloerlamp is een ware eyecatcher. Edward hebben we in 6 verschillende kleuren. De vloerlamp heeft een robuuste uitstraling. Hij kan daarom gemakkelijk de plaats van de kerstboom innemen. In het midden zie Tommy! Deze gave vloerlamp zorgt voor op en top sfeer in huis. Dit komt door de gouden binnenzijde van de 5 kapjes. Aan de rechterkant zie je vloerlamp Kyan. Deze stoere driepoot vloerlamp valt bij iedereen op. Haal Kyan in huis en je geeft jouw interieur een stoere boost.

Kortom, je kan het ook ontzettend gezellig in huis maken met sfeervolle lampen tijdens deze donkere dagen. Heb jij nog leuke plannen met oud & nieuw? Wij wensen jou, namens Directlampen, een spetterend nieuwjaar. We hopen je terug te zien in het nieuwe jaar op onze website, Facebook of Instagram!