De gaafste keukenspotjes

Spots

Verlichting is en blijft een belangrijk onderdeel van je interieur. Met verlichting breng je namelijk extra sfeer in huis. Ook is het erg praktisch voor tijdens het werken, lezen of koken. In deze blog ga ik je meer vertellen over keukenspots. Lees je mee?

Spotjes saai?

In eerste instantie gaan mensen er van uit dat spotjes wat saaier zijn dan andere lampen. Niets is minder waar! Je kan eindeloos combineren met de spotjes. Het praktische aan spots is dat ze kantelbaar zijn. Op deze manier heb je het licht altijd op de juiste plek schijnen. Zo hebben we moderne spots in ons assortiment. Deze zijn strak en niet heel opvallend. Tevens hebben we een groot aanbod in industriële spots. Ben je op zoek naar zwarte spotjes? Dat hebben we! Ben je op zoek naar drielichts spotjes? Ook dat hebben we! Of een witte inbouwspot nodig? We got it all! Voor welke spot ga jij? Klik hier om alle spotjes te bekijken!

Het aanrecht

Houd je van koken? Dan ben je vast en zeker veel in de keuken te vinden. Je weet hoe belangrijk het is om goed licht boven het aanrecht te hebben. Daarnaast is het ook niet fijn om te koken met schaduwen op het aanrecht. Spotjes zijn hiervoor de perfecte uitkomst. Spotjes zorgen voor voldoende licht. Je kan ze kantelen. Dit betekent dat jij zelf kan bepalen waar het licht schijnt. Kies bijvoorbeeld voor een van onze opbouwspots. Niet helemaal jouw ding? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om spots te plaatsen aan de onderkant van je keukenkastje. De lampjes vallen niet op, maar toch heb je voldoende licht om bij te koken.

 13.95

Vandaag verzonden

-67%
 4.95

Vandaag verzonden

Geen kastjes

Heb je een keuken zonder bovenkastjes? Dan zijn spotjes in het plafond ook een goede optie. Kies voor inbouwspots als je wilt gaan voor een strak design. Ook hebben we strakke opbouwspots met een tot wel zes lichtpunten. Kies bijvoorbeeld voor de Valvo. Houd je meer van industrieel? Kies dan voor een stoere opbouwspot. Ga bijvoorbeeld voor de Guernsey! Deze lamp heeft een robuust rooster. Voor grote ruimtes hebben we ook spots met meerdere lichtpunten. Op deze manier heb je genoeg licht. Je kan in de meeste gevallen de lichtpunten los van elkaar draaien en kantelen. Hierdoor heb je een goede lichtspreiding door de gehele ruimte. Nog niet overtuigd? Neem maar een kijkje bij onze spotjes.

-23%
(4 reviews)
 30.84

Vandaag verzonden

Hip barretje

Heb je een barretje aan je keukenblad vast zitten? Wat leuk! Dan is de juiste verlichting een must. Kies voor sfeerverlichting om het een gezellig onderdeel van de ruimte te maken. Schaf een lamp aan die dimbaar is middels een externe dimmer. Spotjes zijn ook dimbaar. Op deze manier kan je eten aan de bar met zachter licht. Let op: het is belangrijk om een dimbare lichtbron te hebben bij het spotje. Kijk altijd voor de zekerheid in de productspecificaties of neem contact op met de klantenservice.

Spotje als wandlamp

Heb je een hoog plafond maar wil je toch een spot? Of heb je juist een plafond waar je lastig lampen op kan monteren? Wees niet getreurd! De opbouwspots kunnen ook op de muur worden gehangen. Hierdoor heb je altijd licht. De wandlampen zijn evengoed draai- en kantelbaar, ideaal in gebruik dus. Dit moderne armatuur voelt zich erg thuis is een strakke keuken.

-19%
(8 reviews)
 32.48

Vandaag verzonden

Kortom, spotjes zijn niet te missen in de keuken. We hebben voor elke wens wat wils. Kijk even goed op de website rond, want wie weet kan je daar jouw favoriete spot vinden. Naar welk spotje gaat jouw voorkeur uit?