Populaire vloerlamp: Lumidem Magna

vloerlamp magna

Vloerlampen zijn er in vele soorten maten, stijlen en kleuren. De populairste kleuren zijn vloerlamp grijs en de vloerlamp in de kleur wit In elk interieur vind je wel een vloerlamp. Want zeg nou zelf, de woonkamer is pas compleet met een passende vloerlamp! Laat je verrassen door de eigenwijze Lumidem Magna van het merk Bronq. Voor welke uitvoering ga jij?

Praktisch én decoratief

De Mexlite Office is afkomstig van het merk Mexlite. Dit verlichtingsmerk staat bekend om zijn uitgebreide trendy assortiment tegen betaalbare prijzen. De vloerlamp is is een praktische én hippe vloerlamp. De lamp is eenvoudig te verstellen in hoogte en ook de kap is draai- en kantelbaar. Zo heb je het licht altijd op de juiste plaats. De vloerlamp is verkrijgbaar in het zwart en betonlook. Genoeg keuze dus!

-24%
(17 reviews)
 98.91

Vandaag verzonden

Waar zet je de vloerlamp?

Dankzij het stoere design is deze staande lamp zeer geschikt voor diverse ruimtes en woonstijlen. De Lumidem Magna is een vloerlamp die goed past in de woonkamer. Maar wat dacht je van de vloerlamp plaatsen naast je bureau? Zo is je papierwerk goed leesbaar en neemt het geen ruimte in op je bureau! Handig, nietwaar?

Hoe combineer je de Lumidem Magna?

De zwarte vloerlamp heeft het design van een retro bureaulamp, maar dan uitvergroot. Dat maakt hem uitermate geschikt voor stoere en industriele interieurs. Combineer hem daarom met opvallende eyecatchers en robuuste meubels. Zo geef je je interieur een eigenzinnig karakter en wordt het een sfeervol geheel.

De populaire vloerlamp Lumidem Magna is een vloerlamp waarmee je alle kanten op kan. letterlijk en figuurlijk. Dankzij de diverse uitvoeringen is er voor ieder een passende kleur. Het is een echte blikvanger in elke ruimte. Welke kleur kies jij? Waar plaats jij de vloerlamp?