Trendy zwarte lampen met een gouden touch

Ook in 2021 zijn er natuurlijk weer nieuwe trends. We kennen al de zwarte lampen die staan voor mysterieus, elegant en wilskracht. Of de prachtige gouden lampen die warmte, luxe en welvaart uitstralen. Maar wat gebeurt er nou als je een combinatie van deze twee kleuren hebt? Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan verder!

Trend

Het komende jaar gaan we steeds meer zwarte lampen met gouden details zien. De mysterieuze en opvallende zwarte lampen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden in verschillende interieurstijlen. Ook de gouden lampen zijn helemaal in de mode. Goud is een warme kleur en zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De combinatie van zwart en goud geeft je interieur een chique en elegante look. Het effect van deze kleuren kan tegelijkertijd voor een stoere en warme sfeer zorgen.

Zwart & goud

Wij zijn super trots dat wij binnen ons assortiment ook de trendy zwarte lampen met gouden details hebben. Om je een beter beeld te geven van deze hippe lampen, zet ik hieronder wat lampjes in de spotlight!

Industriële hanglamp Mexlite Nové

Laten we beginnen met deze coole hanglamp. De goudkleurige binnenkant zorgt voor een betoverend lichteffect. Wie wil Nové nou niet in huis hebben? Nové staat niet alleen leuk boven jouw eettafel. Je kunt er ook aan denken om hem bijvoorbeeld op je slaapkamer te hangen. Dankzij de gouden binnenkant is het niet eens nodig om de gloeilamp aan te zetten, want hij is al heel opvallend!

Industriële wandlamp Nordlux Ray

De Ray wandlamp van het merk Nordlux is een industriële lamp met een unieke uitstraling. Deze moderne wandlamp is gemaakt van metaal. De lamp heeft een stoere look door de zwarte kap en bevestiging en is ook nog eens erg mooi door de gouden elementen. Hierdoor is hij zeer geschikt voor een slaapkamer als nachtlamp. Zeker als je slaapkamer industrieel ingericht is of goed past bij de chique uitstraling van de lamp. De lamp is ook ontzettend leuk als leeslamp of voor extra verlichting achter de bank of in de hal. Een ander pluspunt is dat de lamp eenvoudig te plaatsen is, zo kies je zelf de ideale plek om het nachtlampje te plaatsen.

Bureaulamp Leitmotiv Noble

Dan hebben we de bureaulamp van het merk Leitmotiv. De glimmend gouden details doorbreken op subtiele wijze het matzwarte design. De kap zelf heeft aan de bovenkant een rondje van gaatjes, zodat ook hier wat licht uit de kap schijnt. Door het handige ontwerp van de kap kun je hem alle kanten op draaien.

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd of zo’n modieuze lamp ook in jouw interieur past? Aarzel dan niet en neem gerust een kijkje op ons webshop!