Zet je moeder in de spotlight

grote vloerlamp met gouden binnenkant

Loop je al dagen te piekeren over een origineel cadeau voor Moederdag? Ik kan je redden! Wat dacht je van je moeder verrassen met een bijzondere lamp? Zeker weten dat ze dat leuk (en origineel) vind. Wat voor type is jouw moeder? Laat je inspireren door de volgende lampen.

De stoere moeder

Heb je een stoere moeder en is ze gek op opvallende items met een rauw randje? Dan past daar natuurlijk een grote stoere fabriekslamp goed bij. Met de Chester haal je het complete pakket in huis. Niet alleen industrieel met een rauw randje, maar hij is ook zeker een prachtig plaatje in elke ruimte (net als je moeder 😉 ).

De opgeruimde moeder

Is je moeder op de minimalistische trend die gaande is? En houdt ze van warme tinten, de Scandinavische woonstijl en een opgeruimd huis? Dan is de hanglamp Vince een uitkomst. De strakke vormgeving in combinatie met de warme kleur en het houten opzetstuk maakt de lamp minimalistisch en Scandinavisch tegelijk.

De creatieve moeder

Is ze gek op kleur, unieke items en valt ze graag op? Staat het huis vol met kleur? Dan is de Luna een leuke toevoeging voor je moeder. De hanglamp is niet alleen een blikvanger in elk vertrek, maar ook nog eens in bijzondere kleuren verkrijgbaar. Naast de hanglamp hebben wij ook speciale tafellampen. Verras je moeder bijvoorbeeld met een tafellamp van keramiek of een tafellamp van touw. Voor elke moeder een speciaal exemplaar!

Het zonnetje in huis

Natuurlijk is elke moeder het zonnetje in huis, maar op Moederdag net iets meer! Met de vloerlamp Eelco zet je haar in de spotlight. De vloerlamp heeft een prachtige gouden binnenkant die het licht laat weerspiegelen in de kamer.

Moederdag is dè dag om je moeder in de spotlight te zetten! Natuurlijk begint het met een ontbijtje op bed, een opgeruimd huis en als het even kan een bijzonder cadeau. Voor elke moeder wat wils. Hoe is jouw moeder? Hoe verwen jij haar met Moederdag? Ga je op pad of shop je online?