De bureaulamp: praktisch én decoratief

davin blauw

Of je nou thuis aan het werk bent of op kantoor zit, een bureaulamp is cruciaal. Tegenwoordig is het niet alleen een praktisch object, maar ook een accessoire in huis. De lamp mag gezien worden. Bureaulampen zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Welke bureaulamp staat er op jouw bureau?

Praktische lamp op kantoor

Om goed te kunnen lezen en schrijven aan je bureau is een bureaulamp onmisbaar. Optimale verlichting is belangrijk om vermoeide ogen te voorkomen. Tegenwoordig zijn er veel lampen die in hoogte verstelbaar zijn met een kantelbare kap. Dat zorgt voor het goede licht op de juiste plek!

Bureaulamp in je woon- of slaapkamer

Een bureaulamp is natuurlijk handig op kantoor, maar wat dacht je van de woon- of slaapkamer? Ter decoratie zie je veel bureaulampen terug in de woonkamer of slaapkamer. Zet hem op een dressoir of op het nachtkastje. Zo geef je je interieur een industriele en trendy look.

Een paar opties

Een bureaulamp is altijd onmisbaar voor zowel op kantoor, als ter decoratie in je slaapkamer. Hoe combineer jij een bureaulamp? Een aantal populaire bureaulampen heb ik hieronder op een rijtje gezet voor je. Welke optie spreekt jou het meeste aan? Waar let jij op tijdens de aanschaf van een bureaulamp?

-29%
(17 reviews)
 64.23

Vandaag verzonden

-16%
(12 reviews)
 42.18

Vandaag verzonden

SALE
(6 reviews)
 54.11

1-5 werkdagen

(1 review)
 14.95

Vandaag verzonden

(1 review)
 21.95

Vandaag verzonden

-12%
(3 reviews)
 78.98

Vandaag verzonden

-29%
(5 reviews)
 46.38

Vandaag verzonden

-29%
(2 reviews)
 57.09

Vandaag verzonden