✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Landelijke hanglampen

Landelijke hanglampen zijn de sfeermakers in huis. Natuurlijke en rustige tinten maken een hanglamp landelijk. Van de landelijke woonstijl kun je met zekerheid zeggen dat het rust brengt. Een landelijk interieur is knus en gezellig. Als je een landelijke woning binnenkomt, voel je je er onmiddellijk in thuis. Verlichting speelt hierin natuurlijk een grote rol. Kies daarom zorgvuldig je verlichting uit als je kiest voor deze stijl. Er bestaan heel wat hanglampen met landelijk karakter. Keuze te over dus! 

Showing 1-36 of 53 products

  1. 1
  2. 2

Typisch landelijke hanglamp? 

Ontwerpers en fabrikanten van landelijke hanglampen baseren zich op vroegere modellen. Vele jaren geleden had men enkel natuurlijke materialen ter beschikking. Kunststof is 'not done' bij landelijke hanglampen. Landelijke hanglampen worden daarom uitgevoerd in metaal, hout, bamboo, riet en glas. Dat maakt landelijke hanglampen duurzaam en sterk. En ze zijn bovendien makkelijk te onderhouden. Daarnaast vertonen ze overwegend natuurlijke kleuren: grijs, wit, beige, bruin en hout. En last but not least: ook de vormen van een landelijke hanglamp zijn gebaseerd op de natuur. Kies voor ronde zachte vormen, kralen en draad. Zelfs een landelijke kroonluchter  in een moderne uitvoering past uitstekend in een landelijk interieur. 

Creëer een landelijke sfeer

Waarom zou je enkel bij je hanglamp voor landelijk kiezen? Kies je een staande lamp en een landelijke tafellamp in dezelfde stijl als je hanglamp met landelijk uitzicht. Niets is zo storend als in de ene kamer landelijke hanglampen, en in de volgende kamer moderne vloerlampen te zien. Ook accessoires bepalen de look van je huis. Laat je landelijke hanglampen aansluiten met bijvoorbeeld houten kisten, rieten manden, dikke tapijten, katoenen dekentjes en ijzeren objecten. Aarzel niet om een paar oude voorwerpen van oma's zolder te halen. Oud mag bij nieuw, zolang het maar rust uitstraalt. Een hanglamp met landelijk karakter versterkt deze sfeer. Durf te combineren en te experimenteren. Combineer een papieren hanglamp met een hanglamp van stof. Zo voel jij je op je best in jouw landelijk interieur! Zo voel jij je op je best in jouw landelijk interieur!