✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Kantoorverlichting

Showing 1-36 of 181 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Iedere werkplek heeft recht op zijn eigen lichtsfeer

Iedere werkplek in een kantoor heeft recht met behulp van de kantoorverlichting op een perfecte sfeermaker. Liefst ook nog zorgen met de keuze van de kantoorverlichting voor een geluidsabsorberende werkplekverlichting. Daarbij hebben de kleur, de intensiteit en de temperatuur die de kantoorverlichting uitstraalt een belangrijke functie en zijn daarnaast ook nog eens medebepalend voor de sfeer die de werkplek uitstraalt. Daarbij is er zelfs de mogelijkheid dat de kleurtemperatuur van de verlichting in de kantoorruimte automatisch wordt geregeld. In een kantoorachtige omgeving zal er vaker gekozen worden voor kouder licht dan in de gebruikelijke huiselijke sfeer waar het licht veel meer warmte uitstraalt.

Verlichtingsplan

Iedere werkplek krijgt de verlichting die de werkplekgebruiker nodig heeft en verdient. Een goede lichtvoorziening op de werkplek is immers erg belangrijk voor de uit te voeren werkzaamheden en daarvoor kan een goed verlichtingsplan inzicht geven in de kantoorverlichting wensen en de voor de werkplek gewenste verlichtingsmogelijkheden. Bij iedere werkplekverlichting moet in ieder geval rekening worden gehouden met het gegeven dat een verkeerde lichtuitstraling invloed kan hebben op het menselijk functioneren en zelfs kan leiden tot depressies. Zo kan vooral in de donkere maanden tussen november en maart het bioritme van een mens ernstig verstoren als er een gebrek aan licht op de werkplek is. Een goede Led kantoorverlichting kan dit helpen tegen te gaan.

Kantoorverlichting LED is de basis van een goede werkomgeving

Het juiste gebruik van kantoorverlichting LED is de basis voor een goede werkplek, werkomgeving en werkprestatie. Kantoorverlichting LED heeft daarbij een dubbele functie. Enerzijds zorgt kantoorverlichting ervoor dat er voldoende licht op de werkplek is en anderzijds zorgt de uitstraling van kantoorverlichting LED voor sfeer, het gevoel van ruimte en kan de werkprestatie verhogen op een werkplek die van LED kantoorverlichting is voorzien.

De beste kantoorverlichting voor een werkplek

De grote vraag waar menigeen bij een werkplekinrichting mee worstelt is: “hoe kies ik de juiste verlichting voor de werkplek”. Een primaire rol is weggelegd voor de werkomgeving en ook de functie die de verlichting bij het verlichten van de werkruimte moet hebben. Daarbij speelt ook de lichtinval van buiten een belangrijke rol. Secundaire maar even belangrijke factoren zijn de schoonmaak en het onderhoud van de verlichting en de werkzaamheden die er met behulp van de kantoorverlichting op de werkplek moet worden uitgevoerd. Bij de keuze van de kantoorverlichting speelt de keuze van de kleur van de verlichting misschien wel de belangrijkste rol. Een ander aspect bij de werkplek verlichting zijn de eisen die de ARBOwet aan de werkplekverlichting stelt.

Een stralende dag wordt beïnvloed met behulp van goede verlichting

Een werkplek met de juiste verlichting zorgt voor een hogere werkprestatie en motivatie. Daarbij kan verstelbare lichtbronnen een goed hulpmiddel zijn om het licht rustig eb prettig voor de ogen te laten zijn. Een verlichting die helder licht geeft en als het donker is buiten voldoende licht geeft om het werk uit te voeren draagt bij tot het kunnen creëren van een werksfeer die het beste bij je werkomgeving past.