✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Slaapkamer verlichting

slaapkamer verlichting

Slaapkamer lamp, daar sta je niet altijd bij stil. Het grootste deel van de slaapkamer beleef je namelijk in het donker.  De slaapkamer heeft meerdere functies waarbij je in eerste instantie niet stil staat. Je kijkt een film in bed, ontspant na een lange dag, leest je favoriete boek of je wilt je dag goed starten bij licht. Kortom, goede slaapkamer verlichting is sfeervol, praktisch en vooral onmisbaar.

Showing 1-36 of 203 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak de slaapkamer compleet met de juiste slaapkamer lamp.

Het maken van een lichtplan is de basis voor de juiste verlichting van elke ruimte. Bedenk van te voren wat de functie is van de ruimte en welke verlichting er nodig is. De slaapkamer heeft meerdere functies en dat vraagt om diverse soorten licht. Deze functies kunnen we onderscheiden van elkaar door middel van: sfeerlicht, leeslicht of basisverlichting.

Sfeerlicht slaapkamer lampen

Een fijne ambiance creëren in de slaapkamer kan met onze sfeervolle slaapkamerlampen. Schemerlampen zijn bij uitstek de beste sfeermakers van de ruimte. Doordat het licht verspreidt word door kappen zet je een gemoedelijke sfeer in de kamer. Het is het ideale licht om bij te ontspannen, een film te kijken of nog te kletsen over je dag.

Leeslicht slaapkamerverlichting

Even onder de wol de laatste bladzijde van je favoriete boek lezen of het opstel van morgen afmaken. Fijn om dat vanuit bed te doen. Let wel op dat je dat doet bij het goede licht. Slecht licht of weinig licht is slecht voor je ogen. Plaats een leeslamp op je nachtkastje voor het goede leeslicht. Of hang een wand leeslamp op naast je bed! Ruimtebesparend, functioneel en decoratief.

Basisverlichting slaapkamer

Basisverlichting wordt ook wel de algemene verlichting genoemd. Het zorgt dat de ruimte op een egale manier verlicht wordt. Het is de slaapkamer lamp die men als eerste aanzet zodra de kamer in gebruik genomen word. Het zorgt voor een hoge lichtopbrengst en valt tussen direct en indirect licht. Plafondlampen zijn uitermate geschikt als slaapkamer lamp. Deze armaturen verlichting de gehele ruimte.

Collectie slaapkamer lampen

In het huidige assortiment van Directlampen is er volop keuze voor alle soorten verlichting. Onze lampen zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën, verschillende merken, kleuren, vormen en designs. Na het maken van een goed lichtplan kunt u op zoek naar de gewenste verlichting. Heeft u toch twijfels over het maken van de juiste keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u voorzien van het juiste advies voor de slaapkamer lamp. Verlicht uw slaapkamer met de verlichting van Directlampen. Zo hoeft u nooit meer in het donker de slaapkamer te beleven.