Witte bureaulampen

Witte bureaulampen zijn bijzondere lampen. Ze vallen op door hun soberheid en stralen tegelijkertijd pure klasse uit. Wit is tijdloos en past goed in elk interieur. Daarnaast brengt een witte bureaulamp rust mee naar jouw werkplek. Dit zal de concentratie bevorderen. En zeg nou eerlijk; iedereen houdt toch van witte lampen!


Vormgeving is belangrijk!

Bij een witte bureaulamp is vooral de vormgeving van belang. Dat is logisch: wit past bij alles, dus je kunt bij een witte bureaulamp moeilijk met kleuren spelen. Kies daarom de perfecte uitvoering die bij jouw interieur past. In witte bureaulampen heb je voldoende keuze, en dit voor elke stijl. Voor vintage of een klassieke woning kies je bijvoorbeeld een mooie notarislamp. Bij Scandinavische en landelijke interieurs past een witte bureaulamp met hout. Bij de industriële stijl doen robuuste bureaulampen het heel goed. Heb je eerder een modern of trendy huis? Kies dan voor een minimalistische en verfijnde bureaulamp. Ook voor de kinderkamers zijn er heel wat leuke bureaulampen in wit.

Met wit zit je altijd goed!

Als je voor een witte bureaulamp kiest, zit je altijd goed! Het past in elk interieur en bij elke kleur. Door de jaren heen is wit nooit weggeweest. Je kunt er dus zeker van zijn dat je witte bureaulamp altijd in je interieur zal blijven. Ook al verandert jouw eigen smaak met de jaren, je witte bureaulamp zal altijd haar plaats vinden.

Witte verlichting is koel?

Velen denken dat witte verlichting koel is. Dit klopt helemaal niet! Tegenwoordig zijn er lichtelementen met verschillende licht-'warmte'. Zo kun je kiezen tussen koel wit licht of warm wit licht. Dat maakt dat je bureaulamp in wit toch voor een warme lichtstraal kan zorgen. Jij bepaalt zelf welk licht je wilt bekomen. Heb je op je werktafel helder licht nodig? Of gebruik je je bureaulamp in wit als lamp op je nachtkastje? Gebruik je je bureaulamp om een boek te lezen of te knutselen? Voor elk van deze gevallen kun je voor een aangepaste lichtbron kiezen.

Bureaulampen met vele mogelijkheden

Bekijk goed de specificaties van de verschillende bureaulampen in wit. Je zult zien dat er dimbare bureaulampen bestaan. De fittings zijn geschikt voor diverse lichtbronnen zoals bijvoorbeeld LED-lampen. Met andere woorden: je bureaulamp geeft niet enkel licht. Ze zorgt tevens voor sfeer en dit op een ecologisch verantwoorde manier.

Witte verlichting als heldere lichtpunten

Als je zowel je bureaulampen als je andere verlichting (wandlampen, hanglampen en dergelijke) in een witte uitvoering kiest, dan zorg je voor heldere lichtpunten in de kamer. Kies voor al je verlichting voor dezelfde stijl. Zo bekom je herkenningspunten die opvallen en die een frisse look creëren.