Booglampen eettafel

Een booglamp voor de eettafel is een eyecatcher in de eethoek. Een booglamp is een uniek staand model met, zoals de naam al zegt, een gebogen constructie. Als je een booglamp naast de tafel zet, dan komt de lampenkap op originele wijze boven het midden van de tafel uit.


Booglampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen met divers vormgegeven lampenkapen. Zo kun je eenvoudig een model vinden dat precies past bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Een bij jouw interieur passende booglamp voor je eettafel

Er zijn veel verschillende populaire woonstijlen waarin een booglamp voor de eettafel een belangrijke rol kan spelen. Heb je een strak modern interieur met een recht lijnenspel en een minimalistische look, dan zijn er prachtige booglampen te vinden met bijvoorbeeld een aantrekkelijke industriële styling. Maar zeker ook voor een meer klassiek ingerichte woning is er een booglamp voor de eettafel te vinden die perfect past bij jouw meubilair en je woonaccessoires. Als je een voorkeur hebt voor een bourgondische landelijke inrichting, dan heb je een ruime keuze uit robuuste booglampen voor je eettafel die veelal van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Ook voor retro- of vintageachtige interieurs zij veel modellen te vinden die qua vormgeving op een smaakvolle manier verwijzen naar de designs uit de jaren 60 en 70.

Prachtige en energiezuinige verlichting

Als je een prachtige booglamp voor je eettafel wilt aanschaffen, let dan vooral ook op het type lichtbron. Zo kun je, in plaats van de traditionele gloeilamp, onder andere kiezen voor duurzame hallogeenverlichting met een wat hoger rendement en een langere levensduur. Maar als je echt wilt besparen op je energierekening terwijl je profiteert van een uitstekende lichtopbrengst, dan zijn zeer energiezuinige ledlampen tegenwoordig dé ultieme keuze. Ledverlichting is efficiënt en comfortabel, verbruikt veel minder elektriciteit en heeft een zeer lange levensduur. Als je kiest voor een booglamp voor de eettafel met ledverlichting, dan heb je op alle fronten gekozen voor topkwaliteit en een elegante eigentijdse look.