Zwarte booglampen

Zwarte booglampen zijn unieke stukken in de verlichtingswereld. Wie de booglamp heeft uitgevonden, verdient een pluim! Ze is al heel wat jaren in de wooninrichting terug te vinden en ze blijft maar populair. Zwart is niet altijd zo vanzelfsprekend voor verlichting. Maar toch is zwart heel trendy en zal met de jaren nog meer in de mode raken.


Een booglamp is een uniek stuk in de verlichtingswereld. Wie de booglamp heeft uitgevonden, verdient een pluim! Ze is al heel wat jaren in de wooninrichting terug te vinden en ze blijft maar populair. Zwart is niet altijd zo vanzelfsprekend voor verlichting. Maar toch is zwart heel trendy en zal met de jaren nog meer in de mode raken.

Een booglamp met zwart brengt sfeer

Voor een booglamp zwart kiezen is gedurfd. Als je een kamer binnenkomt en je merkt een zwarte booglamp op, dan weet je meteen dat er zorg is besteed aan het interieur. Bij een zwarte lamp kun je kiezen voor een lampenkap in zwart. Ofwel kies je de poot in zwart. Afhankelijk van jouw interieur maak jij de keuze. En lampenkap in zwart creëert een sfeervol en gedempt licht. Als je de poot in zwart kiest, kies je voor stoer en robuust. Het model en de uitvoering van jouw zwarte booglamp bepaalt de uitstraling en de sfeer die je wilt creëren.

Zwart past bij...

Zwart is een kleur die je overal kunt inzetten. Het past in een strakke zwart-wit omgeving, maar evengoed in een interieur met felle kleuren. Als je voor je booglamp zwart kiest, kun je bijvoorbeeld ook je wand- of staanlampen in zwart kiezen. Daardoor krijg je een gelijkmatige verdeling van deze toch wel krachtige kleur. Kies ook een paar accessoires in zwart en je zwarte booglamp voelt zich helemaal thuis!

Ga mee met je tijd

Booglampen zijn, net als andere lampen, uitgerust met de laatste technologieën. Zo kun je voor een dimbare booglamp kiezen om perfect de juiste sfeer te bekomen. Of ben jij energiebewust en wil je zuinige verlichting? De huidige booglampen zijn met de correcte fittings voorzien zodat je alle soorten lampen (bijvoorbeeld LED) kunt gebruiken. Ondanks hun grote lichtsterkte zijn ze zeer zuinig in verbruik.

Booglampen zijn hip

Of je nu voor je booglamp zwart, wit of een andere kleur kiest, ze zijn hip en trendy! Ze zijn heel makkelijk omdat ze niet veel plaats innemen. Je kunt ze in een klein hoekje kwijt en ze verlichten een hele kamer. Ze zijn speels en tegelijk stijlvol. Je kunt ze in de hoogte instellen zodat je steeds een ander lichteffect krijgt. Je kiest ze misschien voor de eetkamer? Maar had je ook gedacht dat ze heel stijlvol zijn in de slaapkamer? Of plaats ze in de hal als verwelkoming voor je gasten. Het zijn in ieder geval blikvangers waar je niet naast kunt kijken!