3 x Dé ideale bureaulamp

Witte-notarislamp-hip

Tegenwoordig werken steeds meer mensen vanuit huis. Het is belangrijk om een goed bureau, een fijne bureaustoel en natuurlijk niet te vergeten de juiste verlichting te hebben. Naast dat de lamp praktisch is mag hij er natuurlijk ook mooi en stijlvol uit zien. In deze blog laat ik je 3 ideale bureaulampen zien. Welke is jouw favoriet?

Thuiswerken?

Als je thuiswerkt is het handig dat je je goed kan concentreren. Er zijn namelijk vaak nog wel honderden andere dingen te doen in huis. Het is belangrijk om goed meubilair te hebben, zodat het geconcentreerd werken een stuk makkelijker wordt. Een goed bureau en een goede bureaustoel zijn onmisbaar. Voor verlichting is dit niet anders. Veel mensen vergeten verlichting bij het inrichten van bijvoorbeeld een kantoor. Terwijl dit minstens net zo belangrijk is als een goed bureau of een goede bureaustoel. Ben je keihard aan het leren voor je laatste tentamen? Of ben je tot in de late uurtjes aan het werk omdat je morgen een deadline hebt? De aanwezigheid van een bureaulamp verbetert je werkprestaties. Scrol gauw naar beneden om te zien wat voor soort bureaulampen we in ons assortiment hebben.

Diverse bureaulampen

Naast dat een bureaulamp je werkprestaties verbetert zorgt een lamp ook voor de finishing touch van jouw bureau. Tot in de late uurtjes doorwerken, lezen aan je bureau of juist bezig met een andere hobby? Alles wordt een stuk gemakkelijker wanneer je een lamp op je bureau hebt staan.

Op de eerste afbeelding in deze blog is een notarislamp te zien. Ben je meer van een moderne en strakke inrichting dan kan je voor deze lamp kiezen. De notarislamp is helemaal hip. Je kan er dus ook voor kiezen om hem juist te combineren met andere vintage items in een Scandinavische of juist industriële inrichting. Durf anders te zijn dan anderen! Bekijk hier de andere notarislampen.

Op de tweede foto is een stoere betonlook tafellamp te zien. In 2018 draait het meer dan ooit om natuurlijke materialen! Wanneer je dit lampje toevoegt aan jouw bureau ben je helemaal bij de tijd. Combineer hem met een stoere steigerhouten bureau met metalen poten. Koop een aantal cactusjes en plaats deze op je bureau. Naast dat het een werkplek is, is het op deze manier ook erg stijlvol om te zien. Bekijk hier de andere stoere bureaulampen.

Op de laatste foto is een bronzen bureaulamp te zien. In eerste instantie zou je denken dat deze alleen goed tot zijn recht komt in een modern interieur. Niets is minder waar! Plaats deze bureaulamp op een stoere houten tafel. Zet een metalen rekje met kaartjes en een gaaf pennenbakje op het bureau. Het moderne bureaulampje zou op deze manier nog meer opvallen. Ga jij voor een andere combinatie of kies je toch liever voor de moderne stijl? Bekijk hier de andere moderne bureaulampen. Daarnaast hebben we nog veel meer bureaulampen in ons assortiment. Die kan je hier vinden. Er is voor ieder wat wils! Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Te klein bureau?

Zo, je hebt nu kennis gemaakt met een aantal bureaulampen uit ons assortiment. Het kan ook zo zijn dat je bureau te klein is of dat je er te veel spullen op hebt staan. Dan zijn er nog andere mogelijkheden. Plaats een vloerlamp naast je bureau of kies juist voor een wandlamp boven je bureau. Dit scheelt ruimte, waardoor een klein bureau ook prima kan. Tip: kies wel voor een wand- of vloerlamp waarbij de kap verstelbaar is. Op deze manier kan je zelf bepalen waar het licht schijnt. Eén ding is zeker: met een gave lamp wordt het werken of studeren ineens een stuk leuker. Gaat jouw keuze uit naar een tafel-, wand- of vloerlamp?

Verlichting wordt vaak vergeten bij het inrichten van bepaalde ruimtes. Terwijl verlichting juist een finishing touch is van een ruimte. Zo is het ook belangrijk om een lamp toe te voegen bij je bureau. Dit ziet er niet alleen sfeervol uit, maar verbeterd tevens de werkprestaties. Heb jij een gave lamp gezien in ons assortiment die je zou plaatsen op, naast of boven je bureau? Laat het ons weten middels een reactie!