4 tips voor Valentijnsdag

tafellamp op bureau

De meest rooskleurige dag van het jaar staat wee voor de deur: Valentijn. Het is dè dag om de liefde te vieren. Dit jaar valt Valentijn op een zondag. De ideale dag om knus met z’n tweeën te genieten van elkaar. Hoe ga jij je Valentijn verrassen? Ik inspireer je graag met de volgende tips!

Industriële koffiedate

Hou jij van industriële vloerlampen? Maak het dan knus in huis met de Lumidem vloerlamp. Het is een handige lamp die ook nog eens de gezelligheid in huis haalt. De designer vloerlamp is tevens eenvoudig te combineren. Een zeer geschikte lamp dus om samen een koffietje te doen op de bank!

Scandinavische binnenkomer

Gaan jullie toch voor een avondje uit? Ontvang je liefde in je Scandinavisch ingerichte entree met deze hanglamp Senne. Door zijn houten opzetstuk en witte kap krijgt deze een trendy look. Een zachte uitstraling die een speels contrast geeft aan je ruimte.

Landelijke gezelligheid

Tijd voor een wijntje aan de keukentafel met je Cupido. Deze sfeervolle hanglamp Anklam zorgt voor het juiste licht. Zo kunnen jullie urenlang doorkletsen tot in de vroege ochtend!

Speels kleurenspel

Ben jij net zo dol op bordspelletjes als je vlam? Wel zo handig om daar goede verlichting bij te hebben. Deze mintgroene tafellamp geeft je genoeg licht en maakt het gezellig. Let the games begin!

Genoeg ideetjes voor Valentijn. Zorg in ieder geval altijd voor de juiste setting en de juiste verlichting. Verlichting heeft grote invloed op de sfeer. Tijdens je date wil je toch genieten van je Cupido? Welke setting spreekt jou het meeste aan? Wat ga jij doen tijdens Valentijn?