Eigenwijs design van Nederlandse bodem!

grijze frisk sfeerfoto

Het zoeken naar een industriële lamp hoeft niet lastig te zijn. Je hebt tegenwoordig eindeloos veel keuze. De stoere lampen zijn erg populair en passen perfect binnen de woontrends. Ze hebben een uitgesproken design, zijn robuust en ook nog eens functioneel! Vandaag lichten we de Frisk uit! Een perfecte grote industriële hanglamp! Lees je mee?

Het design van de industriële hanglamp

Op zoek naar een stoere hanglamp? Stop met zoeken! De Frisk heeft een spannend design en is afkomstig van het jonge merk Anne Lighting. De lamp past goed in elke woonstijl. Denk eens aan een Scandinavische inrichting of juist modern. Hij komt goed tot zijn recht op iedere plek. De grote hanglamp heeft een rondvormige kap met daarop een zwart opzetstuk. Dit geeft de Frisk karakter. Evenals het metalen kopje met ”Anne” erop.

Waar hang je de Frisk?

Industriële lampen zijn eenvoudig te combineren met robuuste meubelstukken. De Frisk is dan ook een ideale lamp voor boven de steigerhouten eettafel. Door grove materialen, vintage meubels en stoere accessoires in huis te halen, versterk je het stoere sfeertje. De Frisk is een opvallende verschijning en daarmee haal je een echte blikvanger in huis. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren: grijs, blauw, rood en groen.

Oftewel, de industriële hanglamp is zeer trendy! Door zijn uiteenlopende kleuren is er voor elk een passende kleur. De designlamp Frisk is een opvallende verschijning met karakter. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit? In welke ruimte vind jij hem passen?