De 5 lampen op mijn verlanglijst voor Sinterklaas

houten tafellamp

Inmiddels is Sinterklaas weer gearriveerd in ons kikkerland. Daarmee is de gezelligheid weer voor de deur beland. De tijd dringt, dat de Sint zich weer met verlanglijstjes omringd. Heb je inspiratie nodig bij jouw wensenlijst? Bekijk dan hieronder wat Linda aanwijst!

5. Houten tafellamp Mexlite Sabi berken

De combinatie van de kleur wit en hout, voelt thuis als vertrouwd. Door zijn Scandinavische look, past hij goed in elke hoek. Hij zorgt voor licht tijdens de donkere dagen, dus laat maar komen die bestelwagen! Met wat lekkers erbij, maakt deze tafellamp mij zeker blij!  Tip! Lees ook onze blog  : Hoe creëer je een Scandinavisch interieur ?

4. Stoere hanglamp Anne Mark III koper ø48 cm

Met koper in huis, maakt het aangenaam zitten voor de buis. De woonbladen staan er vol mee, zo kwam ik op dit woonidee. Koper past in ieder interieur en combineert goed met elke kleur. Van modern tot industrieel, een koperen lamp is zeker nooit teveel. 

3. Robuuste staande lamp Mexlite Office Magna

2. Industriële hanglamp Mexlite Fabric grijs

1. Industriële hanglamp Mexlite Pittsburgh

Industriële lampen blijven de trend, dat is nu wel bekend. Een echte blikvanger boven de tafel, onder het genot van een warme stroopwafel. In elke kleur te wensen, want inderdaad industriële lampen kennen geen grenzen. Mijn voorkeur gaat uit naar grijs, dat is voor mij als het winnen van de hoofdprijs. De kleur is eenvoudig te combineren en zorgt voor goed licht bij het dineren.

De keuze aan verlichting is enorm, bekijk deze eens op ons platform. Welke lamp zet jij op je lijst? Zijn er vormen of kleuren vereist?