Mijn bedlamp top 5!

top-5-Bedlampen

Buiten is het koud en snel donker. Fijn om dan op tijd het bed in te duiken met een goed boek! Daar heb je natuurlijk wel genoeg licht bij nodig. De lamp moet dus functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Ik heb mijn favoriete bedlampen op een rijtje gezet!

Houten sfeermaker

Met een basic wandlampje kan je de show stelen. Het simplistische design maakt hem eenvoudig te combineren met alle stijlen. Het zwart wit gestreepte strijkijzersnoertje siert de lamp. Hij neemt niet veel ruimte in, maar geeft je slaapkamer wel een eigenzinnig twist! Hang hem naast je bed, zodat je goed licht hebt bij je favoriete boek.

Romantisch nachtlampje

Op zoek naar sfeervol licht in de slaapkamer? Dan biedt de Farina de oplossing voor jou. Dankzij het patroon met gaatjes, creëer je een betoverend lichteffect op de muren. Het opvallende design maakt hem mooi om naar te kijken. Maak een statement met deze Arabische bedlamp.

Dradenspektakel

Een optie waar je niet direct aan zult denken is een hanglampje naast het bed. Wil je symmetrie in de ruimte? Hang er dan eentje aan weerskanten op. Dankzij de draden krijg je een heel lichtspektakel op de muren. Heb je geen aansluitpunten in het plafond? Gebruik dan het strijkijzersnoer dat je sierlijk leidt naar het stopcontact. Het mag tegenwoordig speels in je interieur!

Stoere blikvanger

Wil je de slaapkamer een eigenwijze twist geven? Wil je objecten uitlichten die de aandacht verdienen? Plaats dan de Dominique tafellamp op je nachtkastje. Het licht schijnt op je accessoires die in de belangstelling mogen staan. Wil je even verder lezen in je spannende boek? Kantel dan het kapje de juiste kant op voor de gewenste hoeveelheid licht.Deze tafellamp heb je in verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een bijvoorbeeld een groene tafellamp. Toch liever een koperen tafellamp of stenen tafellamp? Bekijk dan ons assortiment.

Smalle vloerlamp

Heb je niet veel plek op je nachtkastje? Dan kan een vloerlamp uitkomst bieden. Deze staande Jikke vloerlamp zwart neemt niet veel ruimte in beslag. Ook kan je hem makkelijk verstellen, zodat je het licht precies op je boek kan richten. Uitgelezen? Draai hem dan een halve slag opzij en laat het licht schijnen op je muur.

Lastig kiezen welke favoriet in mijn top 5 hoort. Er is zoveel keuze voor bedlampen! Waar let jij op bij de aanschaf van bedlampen? Voor welk exemplaar ga jij in de slaapkamer?