Behind the scenes: RTL woontips

Wintertijd-in-huis-gezellig-maken

Gisteren was het voor ons D-day! We hadden namelijk opnames voor het woonprogramma RTL WoonTips. Hierin draait het om de populairste trends op het gebied van wonen. Wij vertellen je alles over de laatste ontwikkelingen binnen de verlichting en geven je een kijkje in onze showroom! Nieuwsgierig geworden?

Kijkje in de keuken

RTL WoonTips is een inspirerend woonprogramma op RTL4. In het programma komen alle laatste ontwikkelingen aan bod over wonen. De kijker krijgt woontips, ziet de nieuwste interieurtrends en krijgt een kijkje in de keuken van onze verlichtingswinkel. Wekelijks is WoonTips te zien op zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 16.30 uur.

Blijf ademhalen

Voordat je kan beginnen met draaien, is een goede voorbereiding een echte must! Wat ga je laten zien? Waar ga je het over hebben? Hoe presenteer je jezelf op TV? Zo hebben Maud en ik donderdagochtend een mediatraining gevolgd. We hebben kennis gemaakt met het televisievak. Niet alleen hebben we veel opgestoken over onze presentatie, maar ook kregen we tips over de ademhaling, onze houding en de daadwerkelijke boodschap naar de kijker. Je kan wel stellen dat dit een mega interessante dag was voor ons!

En….. actie!

En toen was het moment daar: de draaidag gaat beginnen! Rond 14.00 uur hebben we ons verzameld in de winkel te Veenendaal. De cameraman en de presentator (Ferry de Graaf) maakten zich klaar voor de opnames. Vervolgens hebben we het script met elkaar besproken en hebben we een rondje door de winkel gemaakt. Nadat we een aantal stijlkamers gekozen hadden, was het moment supreme daar. Het gaat nu echt gebeuren! In het eerste deel van de aflevering wordt Maud geinterviewd door Ferry en vervolgens draagt ze het stokje over aan mij. Na genoeg shots stond het interview erop en gingen we over op het draaien van sfeerbeelden. Diverse lampen worden uitgelicht, je ziet details en stijlkamers.

Nieuwschierig geworden? De aflevering zal te zien zijn op zaterdag 4 november tussen 16.00 uur en 16.30 uur. Ga jij ook kijken?