Lampen met touw

Houten-hanglamp-metaal-trendy

Het einde van het jaar is in zicht. 2018 komt steeds dichterbij. Als we vooruit kijken naar de interieurtrends van 2018 is te zien dat de natuur centraal komt te staan in bijna iedere trend. Dit houdt in dat lampen met natuurlijke materialen steeds hipper worden. Deze week kijken we naar lampen in combinatie met touw ►

Materiaalsoort touw

Als je aan het materiaalsoort touw denkt, dan denk je in eerste instantie aan een handig hulpmiddel om dingen aan elkaar te binden of iets op te hangen. Niets is minder waar. Touw is namelijk ook de perfecte toevoeging binnen jouw interieur. Met touw kun je heel veel kanten op. Denk hierbij aan touw in meubels of juist touw in combinatie met verlichting. Binnen ons assortiment hebben wij een aantal lampen die voor een deel uit touw bestaan.

Lampen in combinatie met touw

We hebben hele toffe lampen in onze collectie die voor een deel uit het materiaalsoort touw bestaan. Dit zijn voornamelijk hang- en tafellampen. Het gave aan deze lampen is dat ze weer totaal verschillend van elkaar zijn. Bij de ene lamp is het zo dat het snoer waaraan de lamp hangt juist uit touw bestaat. Bij de andere lamp bestaat juist de kap uit touw. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Hout zorgt voor een speels effect binnen jouw interieur en is zeker niet standaard. Dit komt, omdat je dit materiaalsoort nog niet heel veel ziet bij mensen in huis. Wil je dus uniek zijn zorg er dan voor dat je touwlampen in huis haalt.

Touw binnen het interieur

Naast dat je lampen hebt in combinatie met touw zijn er ook nog veel andere mogelijkheden. Je hebt namelijk veel ‘do it yourself’ mogelijkheden met touw. Denk er bijvoorbeeld aan om een plank op te hangen door middel van touw. Plaats hier een stoer metalen tafellampje op. Op deze manier komen meerdere natuurlijke materialen terug binnen jouw interieur. Ben je niet zo gek van lampen in combinatie met touw dan is dit de perfecte oplossing. Het materiaalsoort touw komt namelijk terug binnen jouw interieur en de lamp ook. Kijk in onze categorie tafellampen om de geschikte lamp te vinden.

Op de afbeeldingen in deze blog kun je zien dat je meerdere accessoires kunt combineren waarin touw naar voren komt. Denk bijvoorbeeld aan plantenhangers of een macramé die je aan de muur hangt. Deze accessoires zijn gemakkelijk te combineren met lampen. Durf gek te zijn en combineer meerdere accessoires of meubels met elkaar waarin het materiaalsoort touw naar voren komt. Wil je helemaal bij de tijd zijn? Zorg er dan voor dat je meerdere materiaalsoorten in jouw interieur toevoegt. Je hoeft het niet meteen groot aan te pakken, want je kunt ook gemakkelijk accessoires met een natuurlijk accent toevoegen. Zo hebben wij naast touw lampen ook andere lampen in ons assortiment in combinatie met natuurlijke materialen. Voor welke lamp kies jij?

Wil je helemaal bij de tijd zijn? Zorg er dan voor dat je meerdere materiaalsoorten in jouw interieur toevoegt. Je hoeft het niet meteen groot aan te pakken, want je kunt ook gemakkelijk accessoires met een natuurlijk accent toevoegen. Zo hebben wij naast touw lampen ook andere lampen in ons assortiment in combinatie met natuurlijke materialen. Voor welke lamp kies jij?