Win: dit gave bureaulampje

Winactie-lamp

Ja, je leest het goed. Er valt een lamp bij ons te winnen. En… dat is niet zomaar een lamp. Het is namelijk de Lina! Een toffe tafellamp. De winactie is al gedeeld via Instagram. Maandag wordt de winnaar bekend gemaakt via Instagram. Waar wacht je nog op? Lees de blog om te lezen hoe je mee kunt doen aan de winactie ►

Winactie

Lina is de lamp waar de winactie om draait. Deze tafellamp is beschikbaar in een witte en zwarte kleur. Nu was aan ons de taak om te achterhalen welke van de 2 de favoriet is. We hebben onze Instagram volgers laten stemmen via een poll. De Lima in de zwarte kleur heeft ruimschoots gewonnen. 73% van onze Instagram volgers stemde voor zwart, de overige 27% stemde voor wit. De keuze was dus snel gemaakt. Nu vraag je jezelf vast en zeker af hoe je mee kunt doen aan de winactie. Nou dat is heel makkelijk. Volg ons op Instagram! Ga naar de post waarin de winactie vermeld is. Like het bericht en laat weten waar jij dit gave lampje neer zou zetten. Zorg er dan wel voor dat je maandag op ons Instagram account kijkt, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt op een unieke manier. En… wie weet staat Lina straks in jouw huis te schitteren!,/p>

Gave tafellamp

Als ik Lina in 3 woorden moet omschrijven, zou ik zeggen: stoer, een ware eyecatcher en uniek. Stoer om zijn mat zwarte kleur. Een ware eyecatcher door de combinatie van de driepoot en de kap die zorgt voor een sfeervolle lichtspreiding. Uniek, omdat de lamp een design heeft die je niet vaak ziet. Van de studeerkamer tot de woonkamer, deze tafellamp past werkelijk overal. En wat helemaal handig is, is dat de lamp eenvoudig te combineren is met de overige items binnen het interieur. Het driepootje zorgt voor een Scandinavische look! De hoogte van de lamp is 43 centimeter. Dit betekent dat je hem gemakkelijk op je bureau kunt plaatsen. Daarnaast kun je hem natuurlijk ook als nachtlampje inzetten of als lampje naast de televisie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Hoe te combineren?

Door de mat zwarte kleur is deze lamp gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industrieel, Scandinavisch en landelijk. Bij een industriële setting kun je denken aan een gaaf metalen bijzettafeltje waarop Lina staat te schitteren. Zet er een stoer tijdschriftenrek naast met tijdschriften erin. Om het helemaal af te maken zet je er een zwarte draadstoel naast en leg je daar een schapenvachtje op. Zo kom je de zondagmiddag wel door!

Bij een Scandinavische setting met een stoere touch kun je er ook voor kiezen om Lina in de witte kleur te kopen (mocht je de winactie niet winnen). Plaats Lina dan op een houtachtig bureau. Schaf een witte kruk aan. Werken of studeren wordt op deze manier een stuk leuker. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Lina in de zwarte kleur op het bureau te plaatsen. Op deze manier valt de lamp nog meer op, waardoor het een eyecatcher is binnen jouw interieur!

Ook kan Lina geplaatst worden binnen een vintage interieur. Kies voor een oud houten dressoir in een donkere kleur. Plaats Lina op dit dressoir! Laat bepaalde vintage accessoires door Lina in de spotlight staan! Eén ding is zeker: Lina maakt het sowieso een stuk gezelliger in huis!

Ben je helemaal verkocht nu? Doe dan zeker weten mee aan de winactie! Hierboven lees je hoe je mee kunt doen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een berichtje achterlaten onder deze blog. Win je niet aanstaande maandag? Wees niet getreurd! Lina is ook te vinden op onze website!