Behind the scenes: Shoot in Veenendaal

shoot-Veenendaal

Waarschijnlijk heb je het al gezien of gehoord via social media! Afgelopen vrijdag hebben we een shoot gehad in onze showroom in Veenendaal. Met ons prachtige model Elize was de juiste foto schieten een peulenschilletje. Ook de locatie was perfect! Benieuwd naar het resultaat en de behind the scene foto’s?

Blijven vernieuwen en verrassen!

Natuurlijk moeten we als webshop meegaan met de tijd en blijven vernieuwen. Zo is dat ook met onze content. Op diverse pagina’s op de website, zoals de homepage, worden de foto’s binnenkort geplaatst. Daarnaast hebben we een aantal speelse verrassingen die langzaamaan zichtbaar worden op de website! Wij kunnen niet wachten om jou alvast een voorproefje te geven!

Testshots zijn de leukste, nietwaar?

Stoere blikvanger

Wil je de slaapkamer een eigenwijze twist geven? Wil je objecten uitlichten die de aandacht verdienen? Plaats dan de Dominique tafellamp op je nachtkastje. Het licht schijnt op je accessoires die in de belangstelling mogen staan. Wil je even verder lezen in je spannende boek? Kantel dan het kapje de juiste kant op voor de gewenste hoeveelheid licht.Deze tafellamp heb je in verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een bijvoorbeeld een groene tafellamp. Toch liever een koperen tafellamp of stenen tafellamp? Bekijk dan ons assortiment.

Nieuwschierig naar het eindresultaat?

Zo ziet dat er backstage uit 😉

Waarom in de studio als we een showroom hebben?

Het kiezen van de ideale locatie was niet moeilijk. Natuurlijk moest de shoot plaatsvinden in de showroom in Veenendaal. Na maanden hard werken, wordt de winkel steeds mooier. Met diverse stijlkamers is er voor elke woonwens wel een passende lamp. Heb jij de winkel al bezocht? Welke kamer is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.