De kleur blauw binnen jouw interieur

blauwe-lampen

Een huis inrichten is af en toe best lastig. Welke stijl, materiaal en vooral: welke kleur kies je? Veel mensen kiezen gauw voor neutrale kleuren. Dit is namelijk sowieso een veilige keuze. Wil je uniek zijn? Voeg dan meer kleur toe aan jouw interieur! Dit kan best spannend zijn. Daarom laten we in deze blog zien hoe je de kleur blauw toepast ►

Wees uniek

Ik kan zo een aantal kleuren opnoemen die standaard in huis gebruikt worden, zoals: zwart, grijs, wit en bruin. Mensen vinden het vaak spannend om wat meer kleur toe te voegen aan hun huis. Blauw is een hippe kleur. Deze kleur is stoer, maar zorgt daarnaast ook voor rust in huis. En weet je wat helemaal leuk is? Er zijn heel veel verschillende tinten blauw. Dit is een greep uit alle blauwe tinten: Delfts blauw, donkerblauw, lichtblauw, grijs blauw, groen blauw, kobaltblauw en hemelsblauw. Ik kan nog wel even doorgaan. Kortom, voor iedereen is er weel een blauwe tint die bij hem of haar past.

Voor welke tint kies jij?

Herinner je de blog nog: dé kleur van 2017? Deze kleur wordt ook wel denim drift genoemd. Dit is een blauwtint met een tikkeltje grijs. Of juist een grijstint met een tikkeltje blauw. Het is maar net hoe je het ziet. Eén ding is zeker: wanneer je blauw toevoegt aan jouw interieur weet je zeker dat je bij de tijd bent! Wil je jouw interieur een chique uitstraling geven? Kies dan voor koningsblauw. Ga je toch liever voor een koel en fris interieur? Dan is azuurblauw de juiste tint. Een pastel blauwe tint creëert juist een lichte uitstraling. Ben je toch meer van de moderne stijl? Kies dan voor turquoise. Kortom, voor iedereen is er wel een blauw tint die helemaal bij ze past. Mijn voorkeur gaat zelf wel echt uit naar de denim drift kleur. Helemaal van nu. Daarnaast gemakkelijk te combineren in veel interieurstijlen, zoals landelijk en industrieel.

Blauwe lampen binnen jouw interieur

Wanneer je de blauwe kleur toevoegt aan jouw interieur hoef je niet perse een muur blauw te verven of een blauwe bank te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een blauwe lamp toe te voegen. Wanneer je dit doet ben je sowieso uniek. Het fijne aan blauwe lampen is dat deze gemakkelijk te combineren zijn met de rest van de meubels en accessoires. Zo hebben we de Davin serie. Op deze manier laat je de blauwe kleur vaker terugkomen binnen jouw interieur. Een Scandinavisch, landelijk of industrieel interieur. Davin voelt zich overal thuis. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor Eden. Deze lamp heeft het uiterlijk van een oude industriële hanglamp. Eden is een blauwe lamp met karakter. Wees niet bang om de blauwe kleur toe te voegen aan jouw interieur. Deze kleur is namelijk helemaal hip. Er zijn genoeg redenen om de kleur blauw toe te voegen binnen jouw huis.

Kortom, blauw is een kleur die je op allerlei manieren kunt toepassen binnen het interieur. Je kunt zelf een blauwe tint bepalen die het meest bij jou past. Het ene blauw, is het andere niet. De blauwe kleur zorgt voor verkoeling en rust, maar kan juist ook heel warm zijn. Het is maar net hoe je de kleur combineert. Welke blauw tint zou jij toevoegen aan jouw interieur? Welke blauwe lamp vind jij het gaafst?