Behind the scenes: valentijn

Behind-the-scenes-valentijn

Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. 14 februari is het weer zover. Gelukkig heb je nog even de tijd om een plannetje te maken voor het verrassen van jou date. Hoe pak jij jou Valentijn in? Nog geen plannen? Misschien kan ik je een handje op weg helpen! Lees snel verder voor inspiratie!

Verklaar de liefde

Valentijnsdag staat voor het nadrukkelijk verklaren van de liefde aan jouw anonieme vlam. Dat kan je op allerlei manieren onder de aandacht brengen. Met kleine cadeautjes, een romantisch diner, een bosje bloemen of een romantische handgeschreven kaart. Dit was voor Tim een mooie gelegenheid om een sprookjesachtige setting te creëren voor zijn anonieme liefde.

In de toekomst

Je gaat op date met Tim. Hij heeft zich uitgesloofd. Een nette strik om zijn nek, glitterschoenen aan en een heerlijk maaltje staat klaar. Bij binnenkomst wordt je opgewacht met een prachtige roos. Hij denkt ook aan alles, die romanticus. Maar hoe cliché: die kaarsen.. Snel blaas je de kaarsen uit en zet de sfeervolle lampen aan. Tegenwoordig worden de lichtbronnen zo vervaardigd, dat het net kaarslicht is. Speel met het licht voor een romantische sfeer! Welke eettafellamp hangt er boven jou Valentijnsdiner?

Romantisch licht

Natuurlijk zorgen kaarsen voor sfeer, maar ook lampen met de juiste lichtbron maken een setting compleet. Lichtbronnen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten lichtkleuren (Kelvin). Wil je een intieme ambiance neerzetten? Kies dan een peertje van 2000 Kelvin of lager. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld 5000 Kelvin krijg je het kille witte licht, dat wil je niet! Kortom, hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de lichtkleur.

Je hebt nog een aantal dagen om een plan te smeden voor jou Valentijn. Heb jij al bedacht hoe je jou vlam gaat inpakken? Hoe zet jij de sfeer?