Behind the scenes: verbouwing winkel 2.0

Grijze-draadlamp

Het is zover: het achterste gedeelte van de winkel wordt verbouwd. Dit betekent een compleet nieuwe inrichting van het klassieke en moderne stijlen. In 2017 hebben we de industriële, landelijke en Scandinavische ruimtes aangepakt. Er zijn allemaal stijlkamers opgezet. Op deze manier worden klanten geïnspireerd. Dezelfde constructie wordt doorgetrokken naar het achterste gedeelte. De stijlkamers gaan er natuurlijk wel anders uitzien, omdat het andere stijlen zijn. Tijdens de verbouwing zal er een verbouwingsopruiming zijn in de winkel. Veel gave lampen zijn dan in de SALE. Hieronder een alvast een greep uit de SALE collectie

Verbouwing

Tijdens de verbouwing, die vorig jaar plaatsvond, is er rekening gehouden met de behoeften en wensen van de klanten. Directlampen is meer dan alleen een online webshop. Het is namelijk een online winkel waar je ook inspiratie en ideeën op kan doen. Dat gebeurt mede door het tonen van sfeerafbeeldingen, blogs en inspirerende productteksten. Precies dit gevoel hebben we overgebracht naar de winkel. Op deze manier versterkt online offline én andersom. De komende weken worden er moderne en klassieke stijlkamers gecreëerd. Op deze manier kunnen klanten inspiratie op doen voor in hun eigen huis. Een soort van kant en klare inrichtingen die worden gegeven. Af en toe vinden mensen het lastig om verlichting uit te kiezen voor hun eigen huis. Door middel van de stijlkamers kunnen mensen zien hoe ze verlichting toe kunnen passen binnen hun interieur. Zien we jou binnenkort in de winkel? Houd onze blog en social media goed in de gaten om te zien hoe het er voor staat met de verbouwing. Je kan natuurlijk nu ook al langskomen, omdat een groot deel van de winkel vorig jaar al is verbouwd!

Benieuwd naar de verbouwing van vorig jaar? Lees dan de volgende blog: ‘Behind the scenes: verbouwing winkel II’

Verbouwingsopruiming

Tijdens de verbouwing zullen er veel lampen in de SALE zijn. Deze aanbiedingen gaan vanaf volgende week in, dus vanaf maandag 9 juli 2018. Let op: dit geldt alleen voor de winkel. Wees er snel bij, want op=op. Er is voor ieder wat wils. Benieuwd welke lampen er onder andere in de aanbieding zijn? Lees dan gauw verder.

Industriële hanglamp Clinton

Deze stoere hanglampen, in de kleuren groen en bruin, zijn vanaf volgende week in de aanbieding in de winkel. Dit geldt voor het kleine formaat met een diameter van 35 centimeter. Clinton is een echte eyecatcher. De stoere afwerking en de robuuste details zorgen hiervoor. Wist je dat de binnenzijde van deze lamp een andere kleur heeft? Hang 2 van deze lampen boven de eettafel. Zeker weten dat dit een stoere touch geeft aan jouw interieur.

Opvallende hanglamp Dina

Hoe gaaf is deze lamp?! De combinatie van het touw en de betonlook zorgen voor een unieke uitstraling. Deze draadlamp is in ieder interieur een ware blikvanger. Deze lamp is ook in de SALE tijdens de verbouwing! Waar wacht je nog op?

Landelijke tafellamp Bloom

Daarnaast hebben we ook een aantal lampen uit de Bloom serie in de aanbieding. Deze serie bestaat uit sfeervolle tafellampen. Zeker weten dat deze lampen zorgen voor gezelligheid binnen jouw huis. Zet hem bijvoorbeeld op het dressoir in jouw woonkamer. Voor welke lamp kies jij?

SALE lampen

Heb je onze aanbiedingen op de website al wel eens gezien? Hier zijn ook ontzettend veel gave lampen te zien die in de aanbieding zijn. Tijdens de verbouwing in de winkel zijn er wel meer lampen in de SALE. Let op: dit geldt alleen in de winkel en niet online. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Speur dan door onze gave lampen op de site. De aanbiedingen die online staan kan je hier vinden.

SALE
(2 reviews)
Oorspronkelijke prijs was: € 32.95.Huidige prijs is: € 31.16.

Vandaag verzonden

Kortom, kom onze winkel in Veenendaal eens bezoeken. Je zal zien dat er meer is dan alleen maar lampen. De stijlkamers zorgen ervoor dat jij met veel inspiratie naar huis toe gaat. Benieuwd naar de lampen die verder nog in de SALE zijn in de winkel? Kom de komende weken gauw langs. Wie weet is jouw lamp waar je al tijden naar op zoek bent in de aanbieding. Het adres van de winkel kan je hier vinden.