Ontdek onze kleinste lampen

Kleine-tafellamp

In ons assortiment hebben we veel diverse armaturen. Ze verschillen van kleur, maar ook van formaat. De allerkleinsten mogen we natuurlijk niet vergeten. Ze zien er super gaaf uit. Het voordeel van kleine lampen is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Je kan ze dus neerzetten waar jij maar wilt. In deze blog laat ik je kennis maken met onze allerkleinste lampen

De kleintjes

Over het algemeen vervangen mensen hanglampen minder snel dan tafellampen. Hanglampen moeten namelijk gemonteerd worden aan het plafond. Tafellampen zijn daarnaast gemakkelijk te verplaatsen. Dit geldt ook voor onze allerkleinste lampen. Je kan ze neerzetten op je nachtkastje, op het kleine tafeltje naast je stoel of op het dressoir. Zo’n lamp dient niet alleen als praktisch licht, maar is daarnaast ook een accessoire binnen jouw interieur.

Gave tafellamp Iven

Wauw wat een topper is deze lamp. Deze trendy tafellamp is een verrijking voor ieder interieur. Geef er je eigen draai aan door een lichtbron te kiezen naar jouw wens. Hij is in totaal 16 centimeter hoog en 12 centimeter breed. Door zijn formaat kan hij gemakkelijk overal neergezet worden. Ondanks dat hij klein is zal hij iedereen opvallen. Dit komt door het unieke design. De combinatie van de betoonlook, het zwart/witte strijkijzersnoer en de metalen pootjes zorgen voor een toffe look. Iven is ontworpen door het merk Light&Living. Het is een trendy merk dat over veel hippe lampen beschikt. Bekijk hier de gehele Light&Living collectie binnen ons assortiment. Lees daarnaast de blog over ‘de mooiste pareltjes van Light & Living.’

Unieke lampjes

Tunas, ook zo’n lamp die eigenlijk niet mag missen binnen jouw interieur. Tunas is de middelste lamp in het shopping overzicht hieronder. Ooit gedacht dat kippengaas hip zal zijn? Ja dus! Deze kleine lamp heeft een op en top hippe uitstraling. Zelfs wanneer het licht niet schijnt is Tunas een blikvanger. Plaats hem op een steigerhouten plank in de hal of keuken. Uniek, stoer en nostalgisch. Dat zijn de woorden die bij Tunas passen. Waar zou jij deze lamp een plekje geven binnen jouw interieur?

Kleine kooilampjes

We hebben veel verschillende soorten kooilampen binnen ons assortiment. Van hanglampen tot aan tafellampen. Hieronder zie je 3 verschillende kooilampjes. Laat ze nou net inspelen op de trend: stolplampen. Nog meer te weten komen over trends op het gebied van verlichting? Lees dan de volgende blog: ‘Deze lampentrends mag jij niet missen!’ Nog even terugkomend op deze gave kooilampjes. De totale hoogte van de lampjes zijn 22 centimeter. Echte blikvangers voor ieder interieur. Zet hem op een nachtkastje van hout of plaats hem in de vensterbank. Birte zorgt voor een stoere uitstraling binnen jouw interieur. Welke kleur is jouw favoriet?

Kortom, kleine lampjes kunnen gemakkelijk toegevoegd worden aan ieder interieur. Perfect als nachtlampje, voor op het dressoir, in de vensterbank of juist op een tafeltje bij het zitgedeelte. Benieuwd naar alle tafellampen uit ons assortiment? Bekijk ze hier allemaal. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?