Behind the scenes: verbouwing winkel

Blog-behind-the-scenes-winkel-veenendaal-lichtxpert

Zoals je waarschijnlijk al weet hebben wij niet alleen onze online shop, maar ook een fysieke winkel in Veenendaal. Een trend tegenwoordig is om het online gedeelte te laten overvloeien in offline en andersom, oftewel omnichannel. Zo zijn we tot het idee gekomen om de winkel in een nieuw jasje te steken. De offline shop zal dezelfde uitstraling krijgen als onze online webshop. Kijk je mee?

Prikkel je zintuigen

Op het web kunnen niet alle zintuigen geprikkeld worden. Als consument kan je alleen een product bekijken, terwijl de winkel nog meer te bieden heeft. In de fysieke winkel worden vanaf binnenkort alle zintuigen gestimuleerd. Denk aan horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Deze zintuigen zorgen voor een optimale winkelbeleving.

Een nieuw jasje

Nu het idee geboren is om de winkel een nieuwe uitstraling te geven, moet er veel aangepakt worden. Momenteel is de verbouwing bijna twee weken gaande en de eerste resultaten zijn al zichtbaar. De koffietafel is verplaatst naar de voorzijde en nodigt uit om aan te schuiven. De toonbank is ook overgebracht naar het voorste gedeelte. De balie is bekleed met stoere steigerplanken, dat geeft een robuuste uitstraling. Stap voor stap worden de ruimtes zo ingericht op sfeer, zoals dat ook online gebeurt. Er zullen in de winkels ”kamers” komen die een sfeer uitstralen zoals: landelijk, Scandinavisch, industrieel, modern of klassiek. Het geeft de klant inspiratie en een goed beeld van de verlichting die er hangt én hoe deze gecombineerd kunnen worden.

Ben jij al wezen kijken?

Ben je ooit in onze fysieke winkel geweest in Veenendaal? Ja? Dan weet je niet wat je gaat zien als je er weer bent. Nog niet eerder wezen kijken? Dan ben je van harte welkom! Tijdens de verbouwing (april) is de winkel gewoon geopend. Je kan dus nog steeds je favoriete lamp scoren, een kopje koffie komen drinken of een kijkje te nemen bij de verbouwing!

Zodra de klus achter de rug is, zal er een groot openingsfeest komen van de vernieuwde Directlampen winkel! Zien we je daar?