Een glimlach op je gezicht

Opvallend-tafellampje-neon-oranje

Word je ook blij van de kleine dingen in het leven? Denk hierbij aan huizen die gaaf gestyled zijn óf eyecatchers die stralen binnen ieder interieur! Hoe fijn is het als dit soort aspecten je al opvrolijken? In deze blog wil ik je lampen laten zien die een glimlach toveren op jouw gezicht. Het zijn niet alleen super toffe lampen, maar ook nog eens echte eyecatchers! Kijk je mee?

Ontzettend stoer

Je bent nu vast nieuwsgierig geworden naar de lampen die ik je laat zien… We trappen af met de Edward serie. Een robuuste vloerlamp Light&Living die niemand zal ontgaan. Dit komt door zijn lengte, maar daarnaast ook door zijn vintage uiterlijk! Het is sowieso een blikvanger. Wanneer je visite op bezoek krijgt wordt er gegarandeerd een opmerking gemaakt over Edward. Het is een lamp met veel details. Daarnaast maakt het zwart/witte strijkijzer snoer Edward eigenzinnig én compleet. Deze op en top industriële vloerlamp voelt zich niet alleen thuis binnen een stoere setting, maar ook in velen anderen woonstijlen. Je kan denken aan een landelijk interieur of juist aan een Scandinavische setting. Voor welke kleur zou jij gaan?

Sprekend karakter

Kijk nou naar deze felgekleurde oranje tafellamp. Dat is nog eens een unieke verschijning hè? Deze neon kleurige bureaulamp vrolijkt jouw huis op binnen enkele seconden. Of het nou gaat om de kinder-, woon- of slaapkamer. Barefoot schittert in elke ruimte! Dit lampje maakt het verschil binnen jouw interieur. Het is zeker geen standaard design. Doordat deze Barefoot niet groot is kan je hem gemakkelijk verplaatsen. Op elk moment kan je bepalen welke ruimte je wilt opfleuren. Naar welke kamer gaat jouw voorkeur uit?

Anders dan normaal

Haal de zon in huis door deze hanglamp toe te voegen. Wanneer het licht aanstaat heeft de hanglamp een grote ronde lichtspreiding. Op deze manier lijkt Bollique op de zon. Plaats deze zonnestraal in de slaapkamer. Hij heeft een rustige en sfeervolle uitstraling, waardoor je iedere morgen met veel plezier uit bed komt. Daarnaast staat hij ook geweldig in een open ruimte, zoals de hal. Zelfs wanneer het licht niet aanstaat is deze hanglamp een echte aanwinst.

Het is belangrijk dat jouw interieur de uitstraling heeft waar jij vrolijk van wordt! Op deze manier kom je steeds weer met een fijn gevoel het huis binnenlopen. Lampen kunnen het verschil maken binnen jouw interieur. Welke klassieke vloerlamp tovert nou echt een glimlach op jouw gezicht? Kies je juist voor een sprekend karakter of liever een subtiel exemplaar?