Boven elk troontje een kroontje

Luna-kralenlamp-zwart-hoofdfoto

Het is weer zover: Koningsdag. De verjaardag van koning Willem-Alexander wordt vandaag uitbundig gevierd door veel Nederlanders. De hele dag door zijn er verschillende evenementen door heel het land. De een gaat naar een kleedjesmarkt, de ander viert de hele dag feest in één van de grote steden en sommige mensen gaan aan de slag in of rondom het huis. Om in te haken op Koningsdag laat ik jou vandaag de gaafste kroonluchters zien. Zeg nou zelf boven elk troontje wil je toch een mooi kroontje hebben hangen?

Kroonluchters

Deze lampen bestaan al sinds de dertiende eeuw. In die jaren hadden de kroonarmaturen de vorm van een houten kruis en daarop waren kaarsen bevestigd middels spijkers. Door de jaren heen werden deze lampen steeds sierlijker en eleganter.

In eerste instantie denk je vast bij kroonluchters aan lampen waar verschillende glazen vormen aan de lamp hangen. Dit zijn meer de kitscherige kroonluchters. Deze kroonluchters waren een aantal jaar geleden in. Ze zijn dus niet meer van deze tijd. In onze collectie hebben we kroonluchters die helemaal bij deze tijd passen. Denk aan houten en sierlijke kroonluchters. Je kan ze hier vinden. We zijn druk bezig met de uitbreiding van ons assortiment. Houd onze website en Instagramaccount goed in de gaten. Op deze manier blijf je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van kroonluchters. Benieuwd naar de kroonluchters die we nu in ons assortiment hebben? Scrol dan gauw naar onder.

Je raakt er niet op uitgekeken

Luna is zo’n lamp waar je gelijk verliefd op wordt. De unieke details maken van Luna een ware eyecatcher. De honderden kralen zorgen voor een speels lichteffect op de muur. Doe de lamp maar eens aan dan zal je zien hoe betoverend het lichteffect is. Deze lamp is het van het merk Light&Living. Ben je niet op zoek naar een kroonluchter? Kijk dan eens bij de rest van de lampen van Light&Living. Het is een hip en innoverend merk. De versieringen op het metaal maken Luna compleet. Zelfs wanneer je het licht niet laat schijnen is Luna een toegevoegde waarde voor jouw interieur. Dankzij de white wash uitstraling voelt Luna zich thuis binnen verschillende interieurstijlen, zoals Scandinavisch, landelijk of juist brocante. Waar geef jij Luna een plekje in jouw huis?

Tip lees nu : ontdek het geheim van een landelijke interieur!

[/ux_banner]

Oog voor details

De meeste kroonluchter hanglampen hebben een transparante, witte, gouden of houtachtige kleur. Deze kroonluchter is eigenwijs. De houten kralen hebben een zwarte kleur. Hoe tof is dat?! Net zoals Luna is Luca een hanglamp met veel details. De diversiteit aan de vorm van de kralen, de metalen versieringen en de gave ketting waaraan de lamp hangt. Allemaal aspecten die Luca uniek maken. Is zwart toch niet de kleur die je zoekt? Wees niet getreurd. Hij is namelijk ook in een houtachtige kleur beschikbaar.

Sierlijke vormen

Deze kroonluchters kunnen we niet overslaan: de elegante, maar toch sierlijke kroonluchters. De combinatie van de bronsachtige kleur en de sierlijke vormen zorgt ervoor dat Truncantes zich thuis voelt binnen diverse interieurstijlen. Ga jij voor de drie-, vijf- of achtlichts? Plaats Truncantes boven je eettafel. Ps. heb je een hoog plafond? Plaats daar dan een toffe kroonluchter. Geen enkele andere lamp valt zo erg op dan een kroonluchter.

Kroonluchters zijn terug van weggeweest. Met de diversiteit aan kroonluchters zit er vast een lamp tussen die bij jou past. Gaat jouw voorkeur uit naar de klassieke bronzen kroonluchter of juist een houten kroonluchter? Bekijk snel ons assortiment, zodat je jouw keuze kan maken! We zijn druk bezig met de uitbreiding van het assortiment. Er zullen ook meer kroonluchters bijkomen. Houd onze website en Instagramaccount goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!