Gave lampen voor boven de bar

Zwarte-hanglamp

Houd je wel van een drankje en gezelligheid met vrienden en familie? Dan is een bar wellicht een mooie toevoeging aan jouw interieur. Heb je er al een? Dan is dat super gaaf! Hoe fijn is het als je avonden lang kan borrelen en dineren aan de bar met dé perfecte lampen erboven. In deze blog laat ik je zien welke lampen je het best kan plaatsen boven de bar. Heb je geen bar in huis? Wees niet getreurd! Deze lampen kan je ook prima boven de eettafel plaatsen.

Favoriete plekje in huis

Heb je een bar in je interieur? Dan bevindt deze zich hoogstwaarschijnlijk in de keuken. Vaak is een bar het verlengde van een aanrecht. Dit wordt ook wel een keukeneiland genoemd. Plaats er 3 of 4 barkrukken aan en de avonden kunnen niet meer stuk. Lekker hapjes en drankjes en gezellig kletsen aan de bar. Ik zie het al helemaal voor me. Jij ook?

Draadlampjes

Binnen ons assortiment hebben we diverse draadlampen. Wanneer je lampen boven de bar wilt plaatsen kan je kiezen voor kleinere draadlampjes. We hebben hele toffe draadlampjes van het merk Light&Living in ons assortiment. Kies ervoor om drie verschillende draadlampjes met elkaar te combineren. Bekijk de hanglampen hieronder in het shopping overzicht. Je kan er tevens voor kiezen om drie dezelfde hanglampen boven de bar te hangen. Je houdt het hierdoor rustiger, maar de goudachtige kleur zorgt er wel voor dat de lampen opvallen. Doordat de kappen open zijn zorgt dit voor een betoverende lichtspreiding. Benieuwd naar de overige draadlampen? Bekijk ze hier.

Goud met zwart

Zijn kleine lampen niet helemaal jouw ding? Dat kan! Je kan ook kiezen voor middelgrote lampen. Dan is het wel verstandig om maximaal twee lampen boven de bar te hangen. Kijk bijvoorbeeld naar deze gave hanglamp. De combinatie van de zwarte en goudachtige kleur zorgt ervoor dat de lamp trendy is. Hang er twee op dezelfde hoogte boven je bar! Doe het licht aan en laat je betoveren door de goudachtige binnenzijde van de kap.

Zoals je misschien al hebt gelezen passen veel lampjes boven de bar. Tip: zorg voor een externe dimmer en dimbare lichtbron. Op deze manier kan je jouw gewenste lichthoeveelheid bepalen. Dit zorgt ervoor dat jij zelf de sfeer bepaalt. Wil je een tijdschrift lezen aan de bar? Zorg dan voor fel licht. Ben je van plan om een avondje te borrelen met vrienden? Dim de lampen dan tot een romantische sfeer. Natuurlijk kan je bovenstaande lampen ook boven de eettafel hangen. Aan jou de keuze! Benieuwd naar overige lampen die in de keuken kan plaatsen? Lees dan de volgende blog: ‘gezelligheid in de keuken?’

De perfecte accessoires

Nu je de gaafste lampen boven je bar hebt hangen mogen accessoires natuurlijk niet missen. Plaats een mooie vaas met verse bloemen op de bar. Daarnaast kan je een dienblad neerzetten met kopjes in allerlei kleuren. Niet alleen handig voor als je thee of koffie wilt drinken. Het zien er ook nog eens stijlvol uit. Daarnaast kan je ervoor kiezen om leuke kaarsen neer te zetten in verschillende formaten. Wat je niet mag vergeten: glazen potten met daarin pasta, rijst en muesli. Jouw bar ziet er dan op en top uit. Op deze manier wil iedereen langs komen voor een hapje en een drankje. Geen bar in huis? Je kan natuurlijk ook je aanrecht op deze manier aankleden.

Kortom, de gaafste lampen voor boven de bar kan je vinden in ons assortiment. Zelfs wanneer deze lampen niet schijnen zijn ze ware eyecatchers. Dim de lichten, zorg voor de lekkerste hapjes & drankjes en nodig je vrienden uit. Je avond kan dan niet meer stuk!