Dressoir lamp

Houten-tafellamp
Een dressoir lamp maakt van jouw dressoir een gezellig plekje. Een lampje zorgt er voor dat jouw pronkstukken op het dressoir dag en nacht verlicht worden. Natuurlijk zijn onze dressoir lampen op zich ook al pronkstukken. Welke lampen het meest geschikt zijn voor jouw dressoir en hoe je deze kunt combineren lees je in deze blog!

Het dressoir

Vroeger werd een dressoir vooral gebruikt als opslag voor eten en tafelgerei. Tegenwoordig zijn dressoirs naast functioneel ook decoratief. Van stoere steigerhouten of zwarte dressoirs tot strak en moderne dressoirs. Je vindt dressoirs in alle soorten en maten. Gelukkig hebben wij lampen in alle stijlen. Zo vind jij gegarandeerd jouw perfecte dressoir lamp!

Trendalert: glazen dressoir lampen

Glazen lampen zijn al een tijdje een trend. Deze gave trend wordt dit jaar gelukkig alleen nog maar groter. Het leuke aan deze lampen is dat de lichtbron goed zichtbaar is. Dit zorgt voor extra warmte en sfeer in huis. Hieronder zie je hoe een van onze Instagrammers haar stolplamp combineert.
Naast de alom bekende stolplampen zijn er nu nog veel meer glazen dressoir lampen in ons assortiment te vinden. Joni is een van onze favoriete glazen dressoir lampjes. Dit kleine ronde lampje voelt zich thuis binnen iedere interieurstijl. Nacho is een stoerder tafellampje. De combinatie van zwart en goud zie je veel terug komen tegenwoordig en ook wij zijn er fan van. Wil jij echt wat anders en houd jij van kleur? Ga dan voor Bouche. Deze vaaslamp is van het merk Seletti. Seletti staat bekend om zijn unieke lampen.

Schemerlampen

Lampen met kap en schemerlampen zijn er in alle soorten en maten. Rotan is bijvoorbeeld een grote landelijke dressoir lamp. Pineapple is daarentegen een speels dressoir lampje. Door de kap geven schemerlampen een subtiele lichtspreiding. Combineer jouw favoriete dressoirlamp met een aantal mooie posters, foto’s en andere accessoires om een mooi geheel te creëren. Breng ook wat leven in huis door een mooie vaas met bloemen of een plant op het dressoir te plaatsen.
 
 

Super praktisch!

Heb jij een klein dressoir? Of is jouw dressoir al gevuld met allerlei leuke accessoires? Tip: ga dan voor een klemlampje! Deze kan je vaak aan het tafelblad of de rand van het dressoir vastklemmen. Zo creëer je eenvoudig een mooi lichtpunt. Ook zijn er lampen die op batterij werken. Zo maak je ook een lichtpuntje van jouw dressoir als er geen stopcontact in de buurt te vinden is.
Natuurlijk zijn er in ons assortiment nog veel meer tafel- en dressoir lampen te vinden dan in deze blog zijn beschreven. Klik hier om al onze tafellampen te bekijken. Heb jij zelf een dressoir in huis? Kijk dan ook eens op onze Instagram pagina directlampen om inspiratie op te doen!