Slaapkamer lamp nachtkastje

Lamp-voor-op-het-nachtkastje

Jouw slaapkamer is niet compleet zonder slaapkamer lamp op het nachtkastje. De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste plek van het huis. Dit is de ruimte waar je helemaal tot rust kan komen. In deze blog laat ik je alles weten over de mogelijkheden om van jouw slaapkamer een extra fijn plekje te maken.

Simpel en snel

Soms is het best een opgave om jouw slaapkamer lamp op het nachtkastje snel aan te krijgen. Met een touchlamp zoek jij nooit meer in het donker naar kleine knopjes en schakelaars. Deze touchlampen gaan, zoals de naam al aangeeft, aan als je ze aanraakt. Door meerdere keren te tikken wissel je van lichtintensiteit. Zo kan je voor het slapen gaan nog even een boek lezen en start je  jouw dag rustig met sfeerverlichting. Welke is jouw favoriet?

Kleine pronkstukken

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een echt pronkstuk als slaapkamer lamp op jouw nachtkastje te plaatsen. Deze kan natuurlijk niet al te groot zijn. Maud heeft een leuke blog ‘ontdek onze kleinste lampen’ geschreven over onze kleine tafellampjes. Deze lampen zijn sfeervol en super geschikt als slaapkamer lamp op het nachtkastje.

Aan de muur

Deze blog gaat dan wel over slaapkamer lampen op het nachtkastje, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een lamp boven het nachtkastje te hangen. Zo houd je extra ruimte over voor een mooi boek of een leuk fotolijstje op het nachtkastje zelf. In ons assortiment vind je genoeg wandlampen voor boven het nachtkastje. Ga voor een schaarlamp zoals je hieronder ziet om het licht altijd op de door jou gewenste plek te laten schijnen.

Geen nachtkastje? Geen probleem!

Niet iedereen heeft de ruimte voor of de behoefte aan een nachtkastje. Heb jij er wel eens aan gedacht dat een smal en klein vloerlampje ook kan dienen als slaapkamer lamp? Kijk eens naar onze vloerlampen om inspiratie op te doen. Ook klemlampjes zijn geschikt om jouw bed te verlichten. Deze bevestig je eenvoudig aan het bed zelf. Lees meer over klemlampjes in deze blog. Zo creëer jij je eigen slaapkamer lamp.

Voor de kleintjes

Natuurlijk mogen de kids niet vergeten worden. In ons assortiment vind je genoeg lampen in vrolijke kleuren en vormen. Dolphin is een mintgroen lampje dat zowel kinderen als volwassenen blij maakt door haar kleur. Chaita is een cactusvormige slaapkamer lamp voor het nachtkastje die sfeervol licht verspreidt. Schaap is een lampje voor de echt kleintjes. Dit schattige lampje kan ook goed als nachtlampje gebruikt worden. Jelly is een lavalamp met kwalletjes er in. Zeg nou zelf, welk kind is nou niet gefascineerd door lavalampen? Tip: slaapt jouw kind in een hoogslaper? Ga dan voor een klemlampje!

Welke lamp mag binnenkort dienen als jouw slaapkamer lamp op het nachtkastje? Ik ben benieuwd! Kijk op onze Instagram om nog meer inspiratie op te doen of lees onze andere blogs. Tot volgende week!