Er komt iets leuks aan..

de-fotograaf-van-directlampen

Zoals het geldt voor elke webshop; je moet bij de tijd blijven. Dat betekent meegaan met de trends, nieuwe producten toevoegen en zichtbaar zijn. Maar, hoe gaat het proces van selectie tot het online plaatsen? We geven je graag een kijkje achter de schermen!

Kiezen of delen

In ons assortiment bieden we diverse merken aan. Populaire merken in onze collectie zijn: Anne Lighting, Light&Living, Lumidem en Shada. Om bij de tijd te blijven, plaatsen we maandelijks bestellingen bij deze merken. Elke leverancier heeft zijn eigen unieke items en kenmerken. Welk merk is jouw favoriet?

draadlampje
Draadlamp-1
Moleculelamp-1

Jouw stem telt

Volg jij onze Directlampen Instagram al? Nee? Dan moet je dat vanaf nu gaan doen! We laten zo af en toe lampen voorbij komen met een vraag aan jou. Wil jij hem wel of niet terugzien in het assortiment. De keuze laten is aan jou. En zoals je snapt: de meeste stemmen gelden. Beslis je mee?

instastories
instastories directlampen
instastories directlampen kiezen

Eigen fotografie

Zodra de selectie gemaakt is voor de items van een merk, begint het proces. De order wordt geplaatst en het wachten kan beginnen. Is het product binnengekomen? Dan fotograferen we zelf de artikelen in onze eigen fotostudio. We zorgen ervoor dat de lamp op alle manieren goed zichtbaar is.

fotograaf-directlampen-

We willen alles weten

Na het maken van de foto’s is het tijd voor het photoshopwerk en schrijven we de productteksten. Ook worden de specificaties gebundeld van de lamp. Zoals de hoogte van het product, het gewicht, de kleur, de fitting en het materiaalgebruik. We willen immers alles weten van een lamp, nietwaar?

datasheets-

Shoppen maar!

De laatste stap is het product toevoegen op de webshop. Afgelopen weken hebben we veel bestellingen geplaatst. Dat betekent dat er veel werk aankomt & dat de lampen op jou wachten. Houdt de website in de gaten voor de nieuwste modellen. Shopze!

webshop-directlampen

Zoals je ziet is het een heel proces, voordat er een nieuwe lamp online staat. Van het selecteren van merken & items tot aan het fotograferen en het schrijven van teksten. Had jij dat verwacht? Welke nieuwe lamp is jouw favoriet?