De betoverende gaaslampen

Gaaslamp-zwart

Je ziet ze steeds vaker terugkomen; gaaslampen. Ze zien er niet alleen super gaaf uit ze zorgen daarnaast ook nog voor sfeer in huis. De honderden gaatjes in het armatuur zorgen voor een betoverende lichtspreiding. Wanneer je een gaaslamp in huis haalt weet je zeker dat je uniek bent. Zelfs wanneer het licht niet aan staat zijn gaaslampen ware eyecatchers. In deze blog laat ik je zien welke gaaslampen wij in het assortiment hebben en hoe je ze het best kan combineren

Sfeermakers

Wij hebben gaaslampen in de collectie van de merken Anne Lighting en Light&Living. Zo hebben we gaaslampen in een goudachtige, witte, grijze en zwarte kleur. De gouden kleur is helemaal in. Lees de volgende blog om meer te weten te komen over de trendy kleur: ‘A touch of gold’. Hoe gaaf is het om een goudkleurige gaaslamp in huis te hebben? Wanneer je dit hebt ben je helemaal bij de tijd. Deze lampen komen het best tot zijn recht in een industrieel, Scandinavisch of trendy interieur.

Unieke gaaslamp Nina

Maak kennis met de Nina gaaslampen van het merk Light&Living. Deze lampen zijn stuk voor stuk uniek. Ze zijn namelijk allemaal iets anders qua vorm. Nina is beschikbaar in het wit, grijs, goud en zwart. Tevens is deze lamp beschikbaar in 2 formaten. De ene lamp heeft een diameter van 42 centimeter en de ander heeft een diameter van 45 centimeter. Het armatuur met een diameter van 45 centimeter is langer van vorm. Welke kleur en formaat is jouw favoriet?

Nu vraag je jezelf vast af hoe je de Nina hanglampen het best kan combineren. Je kan er voor kiezen om er 2 boven je eettafel te plaatsen. Wanneer je de lampen laat schijnen zal je zien hoe gaaf effect dit geeft op de muur. Het wordt nog gezelliger in huis wanneer je Nina daar plaatst. Weet je wat ook gaaf is? Dat je Nina ophangt in de slaapkamer. Dit is zeker weten dé perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer. Houd je slaapkamer in lichte kleuren en voeg houten meubels toe, zoals nachtkastjes en een kast. Plaats de witte of goudkleurige Nina hanglamp in het midden van je slaapkamer. Dit is stipt de blikvanger van jouw slaapkamer. Kies daarnaast voor simplistische nachtkastlampjes. Je kan denken aan de zwarte wandlamp Davin. Je vindt hem hier. Hieronder zie je de overige Nina hanglampen.

Betoverende kippengaaslamp Tunas

Deze gave lamp mag je ook zeker niet missen. Ik stel hem even aan je voor: de naam van de lamp is Tunas en deze is ontworpen door het merk Light & Living. De Tunas is een kleine stoere kippengaaslamp.

Combineer deze toffe tafellamp met industriële items. Je kan denken aan lockerkasten, stoere kisten en tafels met metalen poten. Ben je niet zo van de industriële stijl? Dat kan! Combineer de lampen dan in een rustig interieur. Daarmee bedoel ik een interieur dat bestaat uit lichte kleuren. Denk aan witte muren en meubels die voor een groot deel bestaan uit hout. Op deze manier wordt de aandacht getrokken naar de lamp. Wat wil je nog meer?

Kortom, wanneer je een gaaslamp in huis haalt ben je helemaal bij de tijd. Ze zijn anders dan anderen, waardoor je uniek bent. Ze voelen zich thuis in vrijwel ieder interieur. Aan jou de keuze in welke kamer je hem plaatst en met welke meubels en accessoires je ze combineert.

Is de gaaslamp toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? We hebben nog veel andere soorten hanglampen. Bekijk ze hier. Wil je toch bij de tijd blijven met je lampen? Lees dan de volgende blog: ‘Deze lampentrends mag jij niet missen!