De feestelijke opening van Directlampen.nl

De feestelijke opening van Directlampen.nl

Confetti, slingers en nog veel meer spectaculairs… Ein-de-lijk is het zover: de opening van de winkel van Directlampen.nl. De winkel is een metamorfose ondergaan, waardoor de winkel in een ander jasje is gestoken. Dit willen we graag met jou delen tijdens onze opening. Lees gauw verder om te zien wat er die dag te doen is ►

Beleving

Waar het tientallen jaren geleden puur om het product draaide, is nu de beleving rondom het product niet meer weg te denken. Steeds meer mensen willen inspiratie opdoen. Wij, van Directlampen, spelen daarom in op deze wensen en behoeften van de klant. Dit doen we door het tonen van sfeerafbeeldingen, tips te geven en klanten te inspireren door middel van blogs. Het totaalbeeld wordt op deze manier aangereikt. Deze strategie is nu ook doorgezet in de fysieke winkel. Online versterkt op deze manier offline én andersom. Volgens de winkelmanager van Directlampen kun je het Directlampen.nl gevoel het best in het echt ervaren:

“In de winkel worden alle menselijke zintuigen geprikkeld. Op deze manier ervaren klanten verlichting het best.”

Op dit moment draait de winkel meer dan ooit om beleving. Verlichting wordt steeds meer een woonaccessoire. Dit komt duidelijk in de winkel naar voren door de diverse gestylde ruimtes. Op deze manier kunnen klanten inspiratie opdoen voor hun eigen huis. Deze verschillende ruimtes bestaan uit verschillende interieurstijlen, zoals Scandinavisch, landelijk en industrieel. Dus waar twijfel je nog over? Kom naar Veenendaal om te kijken welke stijl het meest bij jou past! En niet te vergeten: die dag is er ook nog eens 15% KORTING op het gehele assortiment. Wat een feestje!

De opening

Zoals ik net al zei is het zaterdag 23 september ein-de-lijk zover: de opening van de nieuwe winkel. Wij kunnen zelf niet meer wachten! De start van de opening is om 11:00 uur. Wil je bij de feestelijke start aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat je er iets eerder bent! De winkelmanager, Roy Brouwer, zorgt voor deze start. Het wordt een echt feestje met veel confetti, balonnen en slingers. Verder verklappen we nog niks… Na de start is er de mogelijkheid om de winkel te bewonderen. Deze dag is er namelijk van alles te doen. Zoals diverse workshops, persoonlijk interieuradvies en daarnaast kun je natuurlijk inspiratie opdoen voor jouw eigen interieur. Tot slot kun je plaatsnemen aan de grote koffietafel of aan één van de statafels voor een lekker hapje en drankje. Eén ding is zeker: Directlampen.nl zorgt ervoor dat het die dag zeker weten een feestje wordt!

Het is niet zomaar een opening. Er worden die dag namelijk ook workshops gehouden. Marjolein, eigenaar van Lein in beeld, zorgt die dag voor een handlettering workshop. In de winkel hebben wij een grote krijtbord muur waar Marjolein zich al flink heeft uitgeleefd. Dit geeft zo’n gaaf effect voor de gehele winkel! Het past helemaal bij de Directlampen stijl. Ben jij ook benieuwd naar handlettering? Kom dan tijdens de opening zeker even langs! Je kunt deelnemen aan een workshop. Marjolein laat je in korte tijd kennismaken met handlettering. Deze workshops vinden ‘s middags plaats van 12:30 uur tot 15:30 uur! Daarnaast is Marije Develing, eigenaar van Maison Belle, ook aanwezig om jouw interieuradvies te geven. Neem foto’s mee van je interieur en je krijgt gegarandeerd een persoonlijk interieuradvies op maat. Hoe gaaf is dat?! Workshops, een hapje en drankje, interieuradvies en inspiratie opdoen door de gestylde ruimtes. Kortom, er is zaterdag 23 september genoeg te doen in de winkel van Directlampen. Deze dag zal een extra feestelijk tintje hebben. Twijfel dus niet en kom zaterdag 23 september naar onze nieuwe winkel in Veenendaal!

Programma

• 10:30 uur – Inloop
• 11:00 uur – Officiële opening
• 12:00 uur – Gratis interieuradvies door topstyliste
• 12:30 uur – Gratis handlettering workshops
• 17:30 uur – Einde opening

• De gehele dag:
– Hapjes en drankjes
– Inspiratie opdoen
– Genoeg te beleven voor kinderen

Zeg nou zelf: eigenlijk kun je licht toch het best zelf ervaren? Als je dan toch in de winkel bent kun je gelijk de gestylde ruimtes bekijken. Laat je betoveren door het unieke concept van Directlampen.nl. Tijdens de feestelijke opening is er genoeg te beleven in de winkel van Directlampen.nl.

Vanaf 23 september zal Directlampen.nl zowel online als offline klaar staan voor haar klanten. De opening wordt een feestelijk spektakel. Lekkere hapjes, drankjes, feestelijke versiering, gestylde ruimtes en diverse workshops. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel. Eén ding is zeker: het wordt een gezellige dag! Hopelijk zien we jou zaterdag 23 september in Veenendaal!