Gezelligheid in de keuken?

Pendellamp-grijs
Een goed gevoel. Dat is wat je moet hebben wanneer je jouw huis binnenloopt na een dag werken. Bij de een kom je eerst in de hal en bij de ander loop je gelijk de keuken in. Niets is belangrijker dan je thuis voelen in je eigen huis. De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Het is een plek in huis waar we dagelijks veel tijd doorbrengen. Het is zeker belangrijk dat de keuken helemaal is ingericht naar jouw smaak. Vaak weten mensen wel welke keuken, apparaten, eettafel en stoelen ze willen. Lampen worden vaak vergeten. Terwijl verlichting ontzettend belangrijk is in de keuken. Lees gauw verder om te zien welke lampen je het best in de keuken kan plaatsen

Het eten voorbereiden

Is koken het enige wat je doet in de keuken? Dan gebruik je de keuken voornamelijk functioneel. Naast dat je basisverlichting plaatst in de keuken is het ook handig om functionele verlichting te hebben. Je kan hierbij denken aan spotjes naast de keukenkastjes of kies je juist voor lampjes die onder de keukenkastjes zitten? Op deze manier heb je zeker weten voldoende licht op het aanrechtblad schijnen. Gegarandeerd dat jij je groeten goed kan snijden. Zo hebben we de onder andere de volgende inbouwspots in ons assortiment:
 13.95

Vandaag verzonden

(2 reviews)
 14.95

Vandaag verzonden

Je kan er ook voor kiezen om verstelbare spotjes aan het plafond te plaatsen. Stel de lampen in dat je voldoende licht heb tijdens het koken. Let op: verstel ze wel op de juiste manier. Zorg ervoor dat de lampen goed naar beneden schijnen en het niet zo is dat je onvoldoende licht hebt tijdens het snijden van de groenten. Als je er voor staat ontstaat er namelijk een schaduw, terwijl je op die plek juist het best licht kan gebruiken. Kies jij juist voor moderne spotjes of voor industriële opbouwspotjes? We hebben van alles wat in het assortiment. Hieronder zie je een aantal opbouwspots uit ons assortiment. Benieuwd naar de andere keukenverlichting? Klik dan hier.
(2 reviews)
 89.95

Vandaag verzonden

Kies je toch voor verlichting onder de keukenkastjes? Dan kan het voorkomen dat ze wat vaker smerig worden door opspattend vet. Het is belangrijk dat deze keukenspots een glad oppervlak hebben. Dit maakt het een stuk makkelijker om ze schoon te maken met een doekje. Let er wel op dat je de lampen uitschakelt voordat je ze schoonmaakt. Elektriciteit en water gaan niet zo goed samen.

Stoere plafondlampen

Tevens kan je kiezen voor plafondlampen. Kom je in het donker de keuken in lopen? Dan is het handig om gelijk de plafondlamp aan te doen. Op deze manier wordt gelijk de gehele keuken verlicht. Let op: deze lampen geven niet voldoende licht om aan het aanrecht te koken of groenten te snijden. We hebben veel verschillende plafondlampen binnen ons assortiment. Zo kan je kiezen voor een industriële, moderne of juist voor een Scandinavische lamp. Hieronder een greep uit onze collectie. Benieuwd naar de overige lampen? Klik dan hier.
(5 reviews)
 24.95

Vandaag verzonden

De keuken is het middelpunt van het huis. Aan de tafel in de keuken worden spelletjes gespeeld, gegeten, huiswerk gemaakt, gekletst en nog veel meer. Dit betekent dat er heel veel tijd wordt doorgebracht in de keuken. Maak het gezellig met verlichting. Voor welke lampen kies jij?