Woonkamer: naast de bank

Grijze-vloerlamp-industrieel

We kennen het allemaal, na een lange dag hard werken is er niets fijner dan gewoon even op de bank ploffen. De dag van je afzetten, niks meer moeten en genieten van je lievelingsserie of je favoriete boek. Maar hoe verlicht je het stuk naast de bank in de woonkamer? Waar let je op qua verlichting? Wat zijn je wensen voor verlichting naast de bank? Zoek je een leeslamp? Of ga je voor sfeer? Scrol gauw verder om jouw favoriete lamp te ontdekken.

Welke lamp plaats je naast de bank?

Je lievelingsplek op de bank wenst ook een beetje verlichting. Niet zo gek ook als je daar je boek leest of juist wilt ontspannen bij sfeerlicht. Handig ook zo’n armatuur die je makkelijk kan verplaatsen als je wilt. Daarnaast is een vloerlamp ook handig, omdat er niet altijd een aansluiting in het plafond aanwezig is. Je verhuist hem zo van de ene hoek naar de andere hoek in de woonkamer. Je kan de lamp natuurlijk ook naast je stoel neerzetten. Om eenheid te creëren in de living kan je gaan voor een complete lampenserie, maar ook lampen in dezelfde sfeer of kleur zorgen voor rust. Benieuwd hoe je de vensterbank in de woonkamer het best kan inrichten qua verlichting? Lees dan de volgende blog: woonkamer – vensterbanklampen. Daarnaast hebben we ook een blog geschreven over dressoirlampen. Nieuwsgierig? Bekijk dan de volgende blog: woonkamer – dressoirlampen.

Sfeer vs. lezen

Een vloerlamp naast de bank doet het altijd goed. Wil je gaan voor sfeer en heb je verder geen specifieke wensen aan de vloerlamp naast zijn unieke uitstraling? Dan zijn staande lampen met een schemer kap een optie! Het licht schemert door de stoffen kap de woonkamer in en zorgt gelijk voor een ontspannen sfeertje. Meer informatie over schemerlampen? Lees dan de volgende blog: schemerlampen brengen sfeer.

Ben jij toch wat kieskeuriger of de boekenwurm in huis en vind je het heerlijk om op de bank je thriller te lezen? Dan kunnen leeslampen uitkomst bieden. Deze zijn er in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en zijn vaak verstelbaar. Wel zo handig als je klaar bent met lezen, om de leesarm weer op zijn plek te zetten. Weten wat nou echt een geschikte leeslamp is? Lees dan de volgende blog: wat is de geschikte leeslamp?

(17 reviews)
 79.95

1-2 werkdagen

Diverse vloerlampen

We hebben veel diverse vloerlampen in ons assortiment. Van industriële lampen tot aan koperen armaturen of van Scandinavische vloerlampen tot aan driepootlampen. Ben je meer van stoere meubels en accessoires? Ga dan voor een industriële vloerlamp. Deze lampen zijn naast dat ze sfeervol zijn ook erg praktisch. Eén ding is zeker: industriële vloerlampen zijn ware eyecatchers. Daarnaast kan je ook kiezen uit minimalistische vloerlampen, zoals de Davin. Deze vloerlamp neemt weinig ruimte in beslag. De driepootlampen zijn ook zeker onze favoriet. De lampen zijn net anders dan normaal. Wanneer je een driepoot vloerlamp in huis haalt weet je zeker dat je uniek bent. Alle vloerlampen kan je hier vinden.

Zoals je in de blog kan lezen kan je staande lampen op meerdere manier inzetten. Ze zijn daardoor erg praktisch. Een groot voordeel ten opzichte van andere lampen is dat vloerlampen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Je kan ze daardoor goed naast je bank of stoel plaatsen in de woonkamer. Welke vloerlamp is jouw favoriet?