Wees uniek: ga voor een driepoot

Vloerlamp-industrieel-zwart-chroom

Steeds vaker zie je driepoot lampen binnen diverse interieurs naar voren komen. Ze zien er niet alleen gaaf uit, maar zijn ook anders dan andere lampen. Dit maakt de driepoot lamp zo uniek. Deze lamp voelt zich thuis binnen ieder interieur. Driepoot lampen zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je ronde kappen en vierkante kappen. Daarnaast zijn er ook driepoot lampen van hout en van metaal. Er is voor ieder wat wils. Scrol gauw verder om driepoot lampen in ons assortiment te ontdekken

Geschikt voor iedere ruimte

Je denkt vast: “Een driepoot lamp neemt toch best veel ruimte in beslag?” Dat klopt! Je kan eraan denken om in de woonkamer een tafeltje weg te laten en daar een driepoot lamp neer te zetten. Op deze manier wordt er een meubel vervangen door de driepoot lamp. Hoe gaaf is dat?! Heb je een te kleine ruimte? Dan kan je ook kiezen voor onze driepoot tafellampen. Hieronder een greep uit onze driepoot tafellampen. Welke is jouw favoriet?

Voordelen driepoot lamp

Lampen met drie poten zijn erg functioneel. Ze zijn namelijk makkelijk te verplaatsen. Ben je er even op uitgekeken dat hij naast het tv meubel staat? Pak hem op en zet hem naast de bank neer. Doe vervolgens de stekker in het stopcontact et voila de driepoot lamp staat op een andere plek. In de meeste gevallen is de vloerlamp in hoogte te verstellen. Op deze manier bepaal je jouw eigen gewenste lichthoeveelheid. Daarnaast kan je de kap vaak ook kantelen. Heb je liever het schilderij of andere accessoires in de spotlight? Kantel de kap dan de juiste kant op.

Stoere vloerlamp Eelco

Dit is één van onze gaafste driepoot lampen. Deze bijzondere lamp voelt zich perfect thuis binnen ieder interieur. Dankzij de goudkleurige binnenzijde creëer je een warm en sfeervol licht. Zeker weten dat deze unieke vloerlamp bij iedereen opvalt. Kortom, Eelco is een ware blikvanger. Waar geef jij Eelco een plekje in jouw huis?

Landelijke driepoot lamp Sabi

Hoe gaaf is deze staande lamp? De combinatie van het hout, het zwart/witte snoer en de witte kap zorgen voor een landelijke sfeer. Plaats deze vloerlamp naast je tv meubel of kies er juist voor om hem in je slaapkamer te slapen. Door de lichte kleuren voelt hij zich perfect thuis in een slaapkamer. Haal Sabi in huis en je weet zeker dat je de aandacht trekt. Kies jij voor Sabi of ga je toch voor een andere driepoot lamp?

Jouw gewenste stijl

In eerste instantie is het belangrijk om jouw stijl te bepalen. Op deze manier weet je welke lamp het best past binnen jouw interieur. Houd je de witte kleur, pasteltinten en natuurlijke materialen? Kies dan voor een Scandinavische of landelijke lamp. Meer te weten komen over de Scandinavische stijl? Lees dan de volgende blog: ‘Hoe creëer je een Scandinavisch interieur?’

Ben je gekker op stoere materialen en donkere kleuren? Dan houd je van een industrieel interieur. Lees de volgende blog: ‘hoe creëer je een industrieel interieur’ om meer te weten te komen over de industriële stijl. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een stoere driepoot lamp te plaatsen binnen een Scandinavisch interieur. Je bent hierdoor uniek! Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kies jij daadwerkelijk voor een lamp in dezelfde stijl of durf je anders te zijn en kies je een lamp van een andere stijl? Hieronder nog een greep van een aantal driepoot lampen uit onze collectie!

Heb je nog geen driepoot lamp in huis? Dan is het daar nu tijd voor. Een driepoot lamp ziet er niet alleen gaaf uit, maar is daarnaast ook praktisch. Bekijk hier al onze driepootlampen. Welke lamp is jouw favoriet?