Het is zover: Black Friday

Witte-tafellamp-landelijk

We kunnen er dit jaar niet meer omheen. Al weken van te voren is iedereen bezig met Black Friday. Vandaag is de jacht op aanbiedingen echt begonnen. Per winkel of webshop verschilt het hoeveel dagen zij korting hanteren. Speciaal voor jou hebben wij de beste en gaafste lampen in de Black Friday Sale gezet! Bekijk ze gauw ►

Black Friday

Zoals je vast al hebt gemerkt waait Black Friday steeds meer over vanuit Amerika naar Nederland. Black Friday is in Amerika de belangrijkste uitverkoopdag van het jaar. Deze uitverkoopdag valt op de dag na Thanksgiving. Voor heel veel mensen is dit de officiële start van de kerstinkopen. Black Friday is in Amerika een ontzettend hectische dag. Aangezien men daar ’s nachts al voor de winkels staat om als eerste de gaafste aanbiedingen te kunnen scoren. In Nederland is het allemaal wat minder hectisch, maar je merkt wel dat het event steeds groter wordt. In 2015 deden er bijvoorbeeld ‘nog maar’ 35 winkels mee. Nu, in 2017, doen er al honderden winkels mee. Kortom, op Black Friday kun je de leukste en gaafste aanbiedingen kopen. Benieuwd welke lampen wij in de aanbieding hebben? Kijk dan op de Black Friday pagina.

Dé aanbiedingen

De lampen die bij ons in de Black Friday Sale staan zijn niet zomaar lampen. Nu hoor ik je denken ‘ja dat zegt iedereen’. Dat klopt! Maar bij onze aanbiedingen is gekeken naar de trends die op dit moment spelen binnen het interieur. Een trend die in de vorige blog naar voren kwam is dat natuurlijke materialen steeds meer centraal staat binnen het interieur. Daarom hebben we er voor gekozen om de Santo betonlook serie toe te voegen aan de sale. Daarnaast hebben we ook lampen toegevoegd in combinatie met hout. Landelijke, industriële en Scandinavische lampen. Er is voor ieder wat wils. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?

Black Friday lampen

Als je op onze Black Friday pagina bent zie je verschillende categorieën, namelijk hang-, tafel-, wand- en staande lampen. Naar wat voor soort lamp ben jij op zoek? Het is handig om eerst te bedenken voor welke ruimte je een lamp nodig hebt. Daarna ga je bepalen wat voor soort lamp je wilt en in welke stijl. Op deze manier heb jij straks de perfecte lamp in huis. Zit de lamp waar je op zoek bent niet tussen de Black Friday Sale? Wees niet getreurd! We hebben nog veel meer gave lampen op onze site!

Kortom, Black Friday wordt steeds groter en groter in Nederland. Bij ons gelden de aanbiedingen van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november. Het is dus een Black Friday weekend bij Directlampen. Wil jij die ene toffe lamp nog binnenslepen? Zorg er dan voor dat je op tijd bent! Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?