Hoe combineer ik grijs in mijn interieur?

Grijze hanglamp

De kleur grijs is allang niet meer voor grijze muizen! Het is een kleur die oneindig veel variatie kent. Grijs is een kleur die in alle ruimtes zorgt voor rust en eenheid. Grijs heeft een groot kleurpalet, diepgang en past bij vrijwel iedere woonstijl!

Grijs zorgt voor rust

Grijs is een ideale basiskleur. Wil je je interieur graag rustig houden? Ga dan op zoek naar passende accessoires die dicht bij de grijze kleur komt, zoals marmer. Zo geef je je interieur een kalme en volwassen en industriële uitstraling. Van leemgrijs tot muisgrijs, de keuze is reuze. Durf eens verschillende grijstinten te combineren met elkaar.

Grijs maakt het knus

Door meerdere kleuren grijs te gebruiken voor de wanden geef je diepte en persoonlijkheid aan je interieur. De combinatie van grijs met bijvoorbeeld taupe brengt je kamer in balans. Grijstinten verzacht je door te werken met aardse kleuren. Combineer grijze kleuren met zachte materialen als wol, schapenvachtjes en breisels. Dit zorgt voor een smaakvol geheel. Ook hout gaat goed samen met grijs. Bijvoorbeeld een grijze vloerlamp naast een houten bureau. Daarnaast steekt het prachtig af tegen grijze muren.

Grijs accentueert meubels en objecten

Er is volop keuze aan grijstinten, van koel tot warm. Vind je dat een aantal objecten in huis de aandacht verdienen? Werk dan met zacht grijs op de wanden. Zo komen je meubels, verlichting en accessoires perfect tot hun recht.

Je kunt dus wel stellen dat je met grijs alle kanten op kunt gaan. Het zorgt niet alleen voor rust en diepgang, maar geeft ook sfeer aan je interieur. Door grijs te combineren met diverse materialen creeer je een eigen look. Grijs past dus overal. Hoe combineer jij grijs in huis? Bekijk snel al onze grijze plafondlampen die wij in het assortiment hebben.