Inspiratie opdoen tijdens de VT Wonen beurs

Vtwonenbeurs-foto-voorkant-blog

Het is alweer oktober. Dat betekent: de start van het nieuwe woonseizoen. Hoe kun je dat seizoen nou beter beginnen dan bij de vtwonen beurs? Precies! Wij hebben afgelopen woensdag de vtwonen beurs bezocht om de laatste trend rondom interieur te spotten. Tevens hingen onze lampen ook nog in het ariadne at home huis!

Vtwonen&design beurs

Ook dit jaar zijn we naar de beurs geweest om de laatste trends omtrent interieur te spotten. We zagen de nieuwste kleuren, accessoires, meubels en lampen. Urenlang rondgelopen om de mooiste merken, nieuwste designs en verrassende ontwerpen te kunnen zien. Het gave aan deze beurs is dat alle stands er weer anders uitzien, waardoor je keer op keer je ogen uit blijft kijken. Een aantal meubels, accessoires en materialen zag je vaker terugkomen. Dit zijn overduidelijk de trends wat je de komende tijd vaker terug gaat zien. Ben je niet naar de beurs geweest? Geen paniek! In deze blog willen we jou alsnog een beetje sfeer laten proeven van de beurs.

Ariadne at Home huis

Naast het inspiratie opdoen stond er nog een extra verrassing te wachten. Onze lampen hingen namelijk in het Ariadne at Home huis! Hoe gaaf is dat?! We waren super benieuwd hoe de lampen er bij hingen. Het huis had een lichte uitstraling en er stonden veel verse bloemen. Daarnaast wordt er 3 keer per dag een workshop aan de tafel gegeven die zich in het midden van het huis bevindt. Onze lampen zijn de perfecte toevoeging voor de stand. Zij zorgen er voor dat het totaalbeeld klopt. Je kunt dus ook niet om de lampen heen. Bekijk de foto’s hieronder om te zien hoe de stand eruit zag afgelopen woensdag. De lamp die ze uit hadden gekozen voor de stand was de volgende: wandlamp Elay.

De trend onder de lampen

De laatste tijd zijn er veel nieuwe lampen bij ons binnen gekomen. Wat betekent dat onze collectie weer vergroot is met de hipste en gaafste lampen. Zo is ook gaaslamp Nina toegevoegd aan ons assortiment. Deze lamp hebben we ontzettend vaak gespot op de vtwonen&design beurs. Je kunt wel zeggen dat hanglamp Nina een echte trend is. Wij hebben hem in meerdere kleuren op de site staan, namelijk in het brons, wit en grijs. Deze lamp is stoer, uniek en helemaal bij de tijd. En weet je wat helemaal tof is? Dat deze lamp niet alleen een eyecatcher is wanneer het licht aan staat, maar ook wanneer het licht niet schijnt. Wil je toch meer gezelligheid creëren in huis? Laat het licht dan schijnen en laat je betoveren door het lichteffect op de muren. Nina is op en top sfeervol! Bekijk hieronder de foto’s om te zien hoe ze op de beurs hingen. Wil je de lampen zien op de site? Klik dan hier!

 

Nog meer trends…

Natuurlijk waren er nog veel meer andere trends te zien. Zo hebben we de kleur van 2018 gespot. Dit is de kleur: Heart Wood. Een licht bruinachtige kleur die gemakkelijk te combineren is. Verder waren er veel natuurlijke materialen, zoals kurk, hout, rubber, metaal en ijzer. Wat ook helemaal hip is, zijn zelfgemaakte kasten van spaanplaten. Het ziet er heel tof uit en het is ook nog eens gemakkelijk te maken. De kleuren die we, naast de kleur van 2018, veel hebben gezien zijn donkergroen, okergeel, grijstinten en wit. Daarnaast kwamen er ook veel bloemen en planten naar voren in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan echte verse bloemen, maar ook aan behang of posters waarop bloemen en planten afgebeeld zijn. Wil je helemaal bij de tijd zijn? Zorg er dan voor dat je bovenstaande aspecten toevoegt binnen jouw interieur. Je hoeft natuurlijk niet alles aan te passen, want je kunt ook beginnen met kleine dingen te veranderen. Wil je een lamp kopen die op dit moment in is? Ga dan voor een gaaslamp of voor lampen die voor een deel uit hout bestaan.

Kortom, dankzij de vtwonen&design beurs hebben we weer veel nieuwe inspiratie opgedaan. Op dit moment weten we heel goed wat de trends zijn. Dit kunnen we vervolgens terug laten komen in onze collectie. Wat vind jij van de nieuwe trends? Ben jij nog van plan om dit weekend naar de beurs te gaan?