Het was één groot feest

Het was één groot feest

Wat een feest was het afgelopen zaterdag tijdens de opening van de nieuwe winkel van Directlampen. Om 11:00 uur was het startschot van de feestelijke opening. Champagne, slingers & gebak ontbrak op dat moment zeker niet. Nog een keertje nagenieten? Hieronder zet ik de hoogtepunten nog even voor je op een rijtje

Terugblik

Zoals jullie vast en zeker hebben gemerkt was afgelopen zaterdag, 23 september 2017, de opening van de nieuwe winkel van Directlampen. Maandenlang zijn we bezig geweest met het restylen van de winkel. Lees: er moest veel worden gesloopt, geverfd en behangen worden, er moest laminaat worden gelegd en als kers op de taart moest alles gestyled worden. Je kunt je vast voorstellen dat de bouwmarkten en woonwinkels onze beste vrienden waren de afgelopen maanden. We keken met zijn allen erg uit naar de dag dat de winkel met het nieuwe concept geopend werd. Het moest die dag hoe dan ook feestelijk worden. Daar waren we het allemaal over eens! De week voorafgaand zijn we dus nog ontzettend druk bezig geweest om alle puntjes op de i te zetten. Hier gaat toch altijd meer tijd in zitten dan je denkt van te voren. Kortom, de afgelopen maanden hebben we met zijn allen hard gewerkt, maar daarnaast werd er ook zeker gelachen. Terugkijkend naar afgelopen zaterdag was het een dag waar we alleen maar op mochten hopen. Een en al gezelligheid was het die dag. Tevens was het 20 graden, dus de dag kon echt niet meer stuk. En… dat was natuurlijk ook mede dankzij jullie!! .

Het startschot

Zaterdag 23 september begon er rond 10:15 uur langzaamaan klanten binnen te komen. De meesten namen eerst even een kijkje in de winkel voordat het startschot begon voor de feestelijke opening. Om iets voor 11:00 uur hield Tim, online manager, een toespraak en bedankte alle mensen die hebben geholpen tijdens de verbouwing. Daarna kwam Roy, de winkelmanager, nog even aan het woord. Om 11:00 uur was het zover. Roy en Tim drukte tegelijkertijd op de knop, waardoor het doek naar beneden viel. En… daar was dan het mooie doek met het nieuwe logo. Zie de foto hieronder om te zien hoe het spandoek eruit ziet. Dit was nog maar het begin van de geweldige dag!

Activiteiten

Na het startschot van 11:00 uur hadden mensen de mogelijkheid om de winkel te bewonderen. Dankzij de gestylde kamers konden mensen inspiratie opdoen. Rond 12:00 uur kwam Marjolein, eigenaar van Lein in beeld, voor het geven van een handlettering cursus. Een groot succes, want veel vrouwelijke klanten deden hier aan mee. Je hoefde er niet eens creatief voor te zijn. De deelnemers gingen naar huis met een eigen gemaakte handlettering kaart. Daarnaast was Marije Develing, eigenaar van Maison Belle, aanwezig voor het geven van interieuradvies. Veel mensen wilden interieuradvies en dan met name hoe en welke lampen ze het best konden aanschaffen. Waar kun je dat nou beter doen dan in een lampenwinkel? Precies! Ook dit was een succes! Gedurende de dag zijn er veel mensen geweest om even een kijkje te nemen en hun favoriete lamp uit te zoeken. Het was een erg geslaagde dag waar veel enthousiaste reacties uit voort kwamen. Wij, van Directlampen, kijken met een goed gevoel terug naar deze dag. Hieronder een aantal foto’s om een indruk te geven hoe het er tijdens de feestelijke opening aan toe ging! Zoals je kunt zien was het een geweldig sfeertje!

Mensen die langs kwamen met de auto of fiets konden niet ontkomen aan de opening door de feestelijke versiering.

‘s Ochtends waren we al druk bezig met het inschenken van de feestelijke cocktails. 

Eindelijk was het zover: het startschot van de opening. Gebak & champagne mocht daarbij natuurlijk niet missen!

Op bovenstaande afbeelding zijn klanten en medewerkers druk bezig met de handlettering cursus, georganiseerd door Lein in beeld.
Kortom, de winkel is het verlengstuk van de online website. Het gevoel van de website is namelijk overgebracht naar de winkel. Online en offline versterken elkaar op deze manier. Was je niet aanwezig tijdens de opening? Twijfel dan niet en kom zeker een keertje langs in onze nieuwe winkel met het unieke concept! Zien we jou gauw in onze winkel in Veenendaal?!