De kameleon onder de hanglampen: Luna

Luna-hanglamp-koper-modern-Scandinavisch

Hanglampen zijn een echte musthave binnen elk interieur. Naast dat de hanglamp praktisch is, is het ook een plaatje in huis. Tegenwoordig heb je zoveel keuze aan diverse hangende lampen. Van moderne hanglampen tot Scandinavische hanglampen. Deze maand lichten we de Luna uit! Een trendy lamp die zich als een kameleon thuis voelt in ieders interieur!

Een lust voor het oog

Dankzij het strakke design mag de Luna er zeker wezen. Door de schuinaflopende kap met het minimalistische opzetstuk past de lamp in elke woonstijl. In een moderne setting past de Luna goed, maar wat dacht je van een industriele omgeving? Of juist in een Scandinavisch interieur! De keuze is reuze. Hang eens een aantal koperen Luna’s boven een stoere houten eettafel voor een sfeervol effect. Zo laat je de lampen spreken én stimuleer je het Scandinavische gevoel.De Luna is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, grijs, wit, blauw, rood en koper. Door het ruime aanbod aan kleuren is er altijd een Luna die geschikt is voor jou!

Boven een bureau?!

De Luna is leverbaar in twee groottes, namelijk: 34 centimeter en 42 centimeter. Dat maakt de lamp praktisch voor elke bedenkbare plek in je woning. Door meerdere Luna’s naast elkaar te hangen, accentueer je het moderne gevoel. Tip: combineer ook verschillende kleuren Luna’s met elkaar! Dat geeft een speels effect. Natuurlijk is de Luna geschikt voor boven een eettafel, maar boven een bureau doet hij het ook goed. Dat is eens wat anders dan de standaard bureaulamp, nietwaar?

Hoe hoog hang je de lamp?

Er bestaat geen vaste regel over de afstand tussen de lamp en de eettafel. Een richtlijn is dat je de hanglamp op circa 70 centimeter boven de tafel hangt. Als de lamp te laag gemonteerd is, kan het licht te fel zijn. Terwijl we juist een knusse tafelsetting willen creëren bij warm en sfeervol licht. Wel zo gezellig tijdens het avondmaal. Zodra je de lamp te hoog ophangt, heb je (te) weinig functioneel licht. Zo zien we niet goed wat er op ons bordje ligt vanavond.

Met de Luna hanglamp en de glazen hanglamp kan je werkelijk waar alle kanten op! Welke kleur Luna heeft jouw voorkeur? In welke interieurstijl zou jij hem plaatsen?