Ken je deze klassiekers nog?

Blog-lavalamp

Vroeger wilde iedereen een lavalamp hebben, net zoals ik. Lavalampen staan al zo’n 50 jaar. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. We hebben een aantal gave lavalampen toegevoegd aan ons assortiment. We hebben een nieuw aanbod aan lavalampen. Geloof me, ze zijn veel gaver dan de lavalampen die we gewend zijn. Met vissen, kwallen of in een opvallend kleurtje? We hebben het allemaal! Kijk je mee?

De lavalamp

Lavalampen hebben een retro uitstraling. Dit komt omdat ze al gemiddeld zo’n 50 jaar in huishoudens te vinden zijn. Wil je jouw interieur een retro uitstraling meegeven? Zorg er dan voor dat je een lavalamp in huis haalt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem op de kinderkamer te zetten. Kinderen vinden deze lampen geweldig door de vele kleurtjes en diertjes die erin zitten. Lees gauw verder om erachter te komen welke lavalampen wij in ons assortiment hebben.

Tropisch sfeertje

Laten we rustig beginnen met een ‘standaard’ lava lamp. De lamp die omschreven wordt kan je hieronder in het shoppingoverzicht aan de linkerkant zien. Deze gave lamp heeft fluorescerende kleuren. Zo valt hij nog meer op! De blauw met groene kleurencombinatie doet mij denken aan iets tropisch, jou ook? De boven en onderkant van Lava zijn chroomkleurig. De lamp gaat aan middels een stekker en aan uit schakelaar. Heb jij al een plekje voor hem bedacht?

Frisse of warme uitstraling?

Zoals je in het bovenstaande shoppingoverzicht ziet is Lava er in meerdere kleuren. Hij is er ook in het roze met een chroomkleurige boven- en onderkant. Hoe gaaf is deze lamp voor op een meisjesslaapkamer. Je kan er uren naar blijven kijken omdat de ‘luchtbellen’ telkes bewegen. Deze hippe lavalamp is onmisbaar in de kinderkamer. Het blijft niet bij de kleuren blauw en roze. Ook is deze gave lamp er met een koperen onder- en bovenkant. Het vloeistof in de lavalamp heeft een gele kleur. Deze lamp zorgt voor een warme uitstraling. Plaats hem bijvoorbeeld op het dressoir of op een tafeltje naast de stoel. Zeker weten dat hij bij iedereen op zou vallen!

Betoverende lavalamp met visjes

Wauw! Heb je altijd al een aquarium in huis willen halen? Kijk dan eens naar deze bijzondere lamp. Motion is maar liefst 130 cm hoog! Deze lavalamp met vissen er in kan veranderen van kleur. Aan deze visjes heb je geen onderhoud. Hoe handig is dat?! De lamp kan aan middels een snoer. De voet is titaankleurig en heeft een draaiknop. Waar in huis zet jij deze bijzondere lavalamp neer? In de woonkamer? In de gang? Of toch om de kinderkamer? Hij valt in ieder geval goed op bij alle visite die langskomt.

Indrukwekkende lavalamp met kwalletjes

Zijn kwallen ook niet jouw favoriete beesten? Het fijne aan deze lamp is dat je voor deze kwallen niet bang hoeft te zijn! Het gave aan de lamp is dat je de kwallen van kleur kan laten veranderen. Zet deze lavalamp met kwalletjes op het dressoir, in de vensterbank of op de tafel. Aan jou de keuze! Aan de lamp is een snoer van 150 cm bevestigd waarmee de lamp kan worden aangezet. Waar ga jij Jelly neerzetten?

En? Voor welke lavalamp ga jij? Lastig hè, ze zijn allemaal zo leuk. Ik zou zelf voor de lavalamp met kwalletjes gaan! Een lavalamp is al opvallend en door de kwalletjes erin is hij nog unieker. Heb je nog vragen over de lampen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice!