Een kijkje nemen in de winkel

Ruimte-gestyled-eerste-pagina

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over de verbouwing in de winkel. De afgelopen tijd zijn we er druk mee bezig geweest. Er is nog veel veranderd. Wanneer je de winkel bezoekt zie je diverse ingerichte ruimtes. Er zijn ook industriële ruimtes. In deze blog licht ik er eentje uit. Nieuwsgierig? Lees gauw verder ►

Hoe ziet de winkel eruit?

Binnen de winkel hebben we verschillende ruimtes ingericht. In totaal zijn er 8 industriële ruimtes. Het gave aan deze ruimtes is dat ze allemaal weer anders gestyled zijn. Je kunt hierbij denken aan stoer industrieel, maar ook aan industrieel gecombineerd met Scandinavische elementen. Kom gauw een kijkje nemen in de winkel om dit te bewonderen.

Industriële sfeer

Wij zelf kunnen er echt geen genoeg van krijgen. Een gaaf interieur met industriële elementen. Ieder persoon geeft er zijn eigen draai aan. De industriële stijl kun je eindeloos combineren. Wees dus gerust als je niet in een oude fabriek of school woont. Je kunt zelf je eigen industriële sfeer bepalen. Het draait hierbij allemaal op de juiste materialen.

Onmisbare meubels

Wat zijn nou precies de industriële meubels die in deze stijl zeker niet mogen missen? Allereerst natuurlijk lampen. In onze collectie zijn veel industriële lampen te vinden. Die bestaan uit ruwe materialen, zoals hout, beton, metaal en aluminium. Wil je de industriële look helemaal af maken? Voeg dan gave industriële kasten, tafels en stoelen toe. Deze meubels, in een industriële look, zijn vaak gemaakt van steigerplanken en steigerbuizen. Op en top stoer!

De stoere ruimte

Zoals je op de afbeelding aan het begin van de blog kunt zien heeft deze ruimte een stoere touch. De metalen kast en de trolley zijn echt industriële items. Daarnaast hebben we 3 lampen in een grijs/zwarte kleur uitgekozen om de look compleet te maken. Maak het af door een stoere poster op te hangen door middel van washi tape.

Welke lampen staan er in de ruimte?

De stoere vloerlamp, Office Magma, van het merk Lumidem is een echte eyecatcher voor in jouw interieur. Hij is niet allen praktisch, maar ook erg sfeervol! De perfecte toevoeging voor een industrieel interieur. De stoere hanglamp, bikkel XXL, van het merk Steinhauer doet eer aan zijn naam. Deze lamp is groot, stoer en industrieel. Hang 2 van deze lampen boven je eettafel en je weet zeker dat de industriële touch duidelijk naar voren komt. Als laatst staat er nog een tafellampje in de ruimte. Dominique, is de naam van het tafellampje en is van het merk Mexlite. Door de grijze combinatie en de zilveren details heeft deze lamp een industriële uitstraling. Kortom, er zijn veel lampen met een industriële uitstraling. Aan jou de keuze voor welke je kiest.

(4 reviews)
 179.95

Vandaag verzonden

 

Het praktische aan de industriële stijl is dat hij gemakkelijk te combineren is. Je kunt deze stijl naar eigen wens invullen, waardoor je uniek bent. Bij een industriële setting kunnen lampen zeker niet missen. Voor welke industriële lamp kies jij? Bekijk ze gauw op de industriële lampen pagina. Nieuwsgierig naar de andere ruimtes? Kom dan naar onze winkel in Veenendaal!