De lievelingslamp van collega Carina

Carina-fotoshoot

Lievelingsproducten, we kennen het allemaal. Iedereen heeft wel een aantal pareltjes in huis staan. Deze producten hebben ook een mooi plekje, zodat ze extra opvallen! Lampen zijn ook echte eyecatchers. Zo hebben alle medewerkers bij Directlampen hun eigen lievelingslamp. Vandaag vertelt Carina meer over haar lievelingslamp

Lampen, lampen en nog eens lampen

Ik, Maud, heb Carina een aantal vragen gesteld om meer te weten te komen over haar lievelingslamp. Ze vertelt je waarom ze voor die ene bepaalde lamp gekozen heeft. Benieuwd? Lees dan gauw verder. Sinds een aantal weken ben ik, Carina, werkzaam bij Directlampen als online marketing medewerker. Ik droom nog net niet over lampen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Vanaf de eerste dag ben ik gelijk anders gaan kijken naar lampen. Overal waar ik kom vallen de lampen mij nu als eerst op terwijl dat hiervoor echt niet zo was. Nu ik ook in het ‘lampenwereldje’ zit kon ik niet aan de volgende vraag ontkomen: ‘Wat is nou eigenlijk jouw lievelingslamp?’

Lievelingslamp

Nou… mijn lievelingslamp van Directlampen is de Office Magma van het merk Lumidem. Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte kleur. Hij is er ook in het wit, grijs en in een combinatie van zwart en koper. Maar waarom is dit nou mijn lievelingslamp? Deze lamp heeft een stoere en industriële uitstraling. Ik houd van een industrieel design. Items kunnen mij niet groot en opvallend genoeg zijn. Nu ik zo naar de lamp kijk zie ik ook dat hij veel details heeft. Ik kan wel zeggen dat het design mij aanspreekt. Daarna stelde Maud de vraag ‘Waarom kies je voor zwart? Dit is toch juist de minst opvallende kleur?’ Dit komt omdat de zwarte kleur gemakkelijk te combineren is in veel interieurstijlen. En ik vind dat deze kleur de lamp net een beetje stoerder maakt.

Welk plekje in huis?

Ik zou deze lamp naast de bank of stoel plaatsen in de woonkamer. Doordat de arm van de lamp verstelbaar is kan ik hem zelf instellen naar mijn wens, super handig. Daarnaast vind ik het ook erg fijn dat de kap kantelbaar is. De ene keer kan ik de lamp gebruiken als ik wil lezen, maar als ik televisie aan het kijken ben kan ik de kap gemakkelijk de andere kant op kantelen. Daarnaast zou ik hem combineren met een grote plant. Ik vind het namelijk gaaf om meerdere grote items naast elkaar te zetten. Dit versterkt elkaar. Daarnaast ben ik gek op schapenvachtjes. Dit zou ik op de stoel of bank leggen voor een optimaal sfeergevoel.

Waarom de Office Magma?

Bij de antwoorden die ik net gaf heb ik natuurlijk al aangegeven waarom ik zou kiezen voor de Office Magma. Daarnaast is hij ook tijdloos, waardoor hij jaren mee kan. Ik heb zelf naast de lamp gezeten en merk dat hij een goede lichtspreiding heeft. Je kunt hem inzetten als leeslicht en sfeervol licht. Ik zou hem zelf in de woonkamer neerzetten, maar je kunt hem natuurlijk ook naast het bureau plaatsen. Erg handig als je bijvoorbeeld geen plek meer hebt op je bureau voor een tafellampje. Ik raad deze stoere staande lamp, Office Magma, iedereen aan!


Benieuwd naar de lievelingslampen van de overige medewerkers? Ga dan naar de pagina: het team. Wij bieden veel lampen aan op onze site. Er is voor elke wens wat wils. Kies jij net als Carina voor de Office Magma of ga jij voor een andere lamp?