Een goedkope afwisseling of een lange relatie?

Zwarte-hanglamp-stoer

Je kent het wel… Van die producten die ontzettend duur zijn terwijl je ze ook een stuk goedkoper kunt krijgen. Dat heb je natuurlijk ook bij verlichting. In onze collectie bieden we zowel high-end als betaalbare verlichting aan. Het is verleidelijk om voor de goedkope variant te gaan. Wanneer is dit slim?

Is goedkoop duurkoop?

De belangrijkste vraag hierbij is eigenlijk: is betaalbaar of goedkoop altijd slechter dan high-end? Dat verschilt echt per product! Bij lampen is er zeker een kwaliteitsverschil. Vaak zie je dan aan de uitstraling van de lamp. Echter doen betaalbare lampen zeker niet onder aan high-end verlichting.

Waarom goedkoop soms de beste keuze is

Het voordeel van betaalbare lampen is dat je vaker een nieuwe lamp kunt kopen, waardoor je mee gaat met de tijd en af en toe kunt wisselen. Je kunt namelijk voor het bedrag van een high-end lamp wel 3 goedkopere lampen kopen. Op deze manier kun je je interieur vaker veranderen. Dus houd je ervan om je interieur geregeld om te gooien? Zie de leukste betaalbare lampen.

De voordelen van high-end

Een high-end lamp staat gemiddeld langer in een huishouden, omdat hier een hoger bedrag voor neer is gelegd. Je haalt kwaliteit in huis en daarbij ben je vaak ook exclusiever. Een betaalbare lamp wordt daarentegendoor meerdere producten aangeboden; hierdoor is hij vaker terug te zien binnen interieurs. Een high-end lamp is ook vaak tijdloos. Betaalbare lampen zijn het tegenovergestelde, want deze lampen zijn vaak op dit moment “in”.

High-end verlichting

Een voorbeeld van high-end verlichting is de serie: Artemide Tolomeo. Deze serie bestaat uit vloer-, wand-, en tafellampen. Je maakt het plaatje compleet door meerdere lampen van deze serie aan te schaffen. Deze serie is tijdloos, waardoor de lampen gemiddeld langer binnen een interieur blijven staan dan betaalbare lampen. Door zijn design voelt deze serie zich thuis binnen veel interieurstijlen.

En wat is het neusje van de zalm?

Voor het merk Steinhauer betaal je over het algemeen ook meer, maar dat kan je zeker terug zien in de kwaliteit en in het design. Deze zwarte hanglamp heeft de naam Warbier. Het is een echte eyecatcher. Daarnaast heeft Warbier een tijdloze uitstraling en is hij gemakkelijk te combineren. Dit zijn 2 voordelen aan deze lamp. De tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat de lamp jarenlang boven jouw eettafel kan blijven hangen. Warbier is gemakkelijk te combineren, dit betekent dat je de rest vanhet interieur wel kan aanpassen, maar dat je deze stoere hanglamp gewoon kunt laten hangen.

De beste keuze voor betaalbare verlichting

We hebben een aantal hippe merken in ons assortiment die betaalbare verlichting aanbieden. Zie bijvoorbeeld het merk Mexlite. Dit merk is altijd bij de tijd. Zo hebben we bijvoorbeeld dit gouden staaflampje. Een minimalistisch hanglampje, maar alsnog een ware eyecatcher binnen jouw interieur. Door de goudachtige kleur heeft deze lamp een chique uitstraling. Ben je na een jaar uitgekeken op deze lamp? Geen zorgen! Deze lamp is betaalbaar, waardoor je weer een nieuwe betaalbare lamp kunt aanschaffen.

La Forma is ook zo’n merk dat echt pareltjes aanbiedt. Deze tafel-draadlamp is daar een voorbeeld van. Een betaalbare lamp en toch tijdloos. Wat wil je nog meer? Het unieke aan deze lamp is dat hij een speels lichteffect creëert. Plaats deze draadlamp, Canady, maar eens naast de muur.

Binnen ons assortiment hebben we nog veel meer betaalbare en high-end verlichting. Neem een kijkje op de site om te zien wat we nog meer aanbieden. Voor ieder interieur hebben wij wel een lamp die perfect zou staan. Of je nu gaat voor high-end verlichting of de goedkopere trendy lampen, we hebben altijd de juiste lamp voor jou!