Maak kennis met Directlampen.nl

voorkant-magazine

Na eventjes wachten is hij daar dan eindelijk: het magazine van Directlampen. In dit magazine worden de sfeer én het gevoel van Directlampen duidelijk overgebracht. Bekijk de gaafste lampen, verlichtingstips, een interview met een blogster en nog véél meer. Nieuwsgierig geworden naar het magazine? Lees dan gauw verder!

Totstandkoming van het magazine

Al een tijdje was het idee geboren om een magazine te ontwerpen voor Directlampen. Veel consumenten kunnen op deze manier kennis maken met Directlampen door middel van ons magazine. Het blad is onlangs zelfs afgegeven bij Sanoma. Zo komen onder andere VTwonen, Ariadne at Home en Eigen Huis & Interieur meer te weten over ons. Daarnaast heb je vast al gelezen dat we druk bezig zijn met de verbouwing van onze winkel te Veenendaal. Online wordt versterkt door offline en andersom. Het magazine komt ook in de winkel te liggen als inspiratiebron voor onze klanten. Daarnaast zullen de tijdschriftjes op meerdere plekken te zien zijn. Wie weet kom je hem vanzelf tegen! Heb jij hem al gespot?

Verrassende inhoud

Het belangrijkste aspect voor het magazine was dat ik het Directlampen gevoel duidelijk overbracht. Dit heb ik gedaan d.m.v. sfeerafbeeldingen. Het inleidende stukje laat duidelijk zien waar Directlampen voor staat en wat zij doet. Ook zijn er tips gegeven. Klanten kunnen bij ons terecht voor inspiratie en ideeën. Twee medewerkers vertellen ook nog over hun lievelingslamp. En als kers op de taart heb ik nog een interview gehouden met een blogster. En dat is niet zomaar een blogster…

Interview met Lisanne van de Klift

Zoals je leest is er een interview gehouden met Lisanne van de Klift. Zij heeft een tijd sfeerafbeeldingen gemaakt voor Directlampen. Het was dus extra leuk om een interview te houden met Lisanne. Er is gevraagd naar haar lievelingslamp, stylingstips en hoe zij haar uitdaging vindt in nieuwe combinaties. Zo maak je namelijk je interieur speels en eigen! Benieuwd naar het gehele interview? Lees het hierboven!

Binnenkort is het gehele magazine op onze website te vinden. Houd social media goed in de gaten om te zien wanneer dit precies is. Lees je toch liever vanaf papier? Dat kan! Laat in een reactie achter dat je interesse hebt + je e-mailadres. Wij nemen contact met je op en het magazine zal naar je verstuurd worden. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren door het magazine van Directlampen!