Welk lampentype is jouw vader?

verras-je-vader-met-lampen

Elke derde zondag van juni is het weer een feestdag, namelijk Vaderdag. Deze dag staat bekend om de verwennerij en je papa eens in de spotlight te zetten. Een ontbijtje op bed, een gezellige knutselmiddag of gewoon zijn lichtpuntje zijn. Daar wordt elke vader blij van. En zeg nou zelf; dat heeft hij verdient, toch!?

Rots in de branding

Is jouw vader de rots in de branding voor jou? Dan past de Office XXL goed bij hem. Zoals hij oogt, staat hij stevig in zijn schoenen. Met zijn verstelbare kap waait hij graag met alle winden mee. Heb je hem graag vlakbij? Haal dan het armatuur iets naar je toe en laat het licht stralen!

Flexibel

Staat jouw vader altijd klaar voor jou? Al is het 3 uur ‘s nachts of juist op het midden van de dag? Dan mag jij in je handjes knijpen met zo’n man in je leven! Jouw vader kan vast en zeker goed overweg met deze verstelbare tafellamp. Een flexibele houding, zorgt voor licht in de duisternis en voelt zich overal thuis! Deze tafellamp heb je in verschillende kleuren en modellen. Gaat je voorkeur uit naar een grijze tafellamp of een blauwe tafellamp? Naar een chromen tafellamp of stalen tafellamp? De keuze is ruim voor jou en je vader

Ziet er goed uit!

Heeft jouw vader de looks meezitten? Dan kan hij de hand schudden met de Bikkel XXL. Met zijn opvallende uiterlijk siert hij elk interieur en maakt hij graag een goede indruk. Niets weerhoudt hem ervan om te schitterende gedurende de hele dag! Herkenbaar?

Welke type vader heb jij? Hoe ga jij jouw vader verrassen op Vaderdag?