‘t Lichtlab: Lampen met een uniek DNA

Bouwpakket-lichtlab-houten-lamp

Met alle creatieve designs is het merk erg populair in ons kikkerlandje. Dat is ook niet zo gek, want het merk komt van Nederlandse bodem. Het verlichtingsbedrijf ontwerpt armaturen met de volgende gedachte: ”het ideale licht maakt alles bijzonder”. En zeg nou zelf, daar hebben ze een punt, toch?

Een eigen laboratorium

Het verlichtingsmerk beheert een eigen lab in Nederland waarin ze zelf lampen ontwerpen én produceren. Alle exemplaren hebben zo hun opvallende eigenschappen. Dat komt doordat elke lamp handgemaakt is en dus zijn eigen DNA meekrijgt. Aangezien de armaturen met de hand gemaakt worden is de oplage beperkt verkrijgbaar. Kortom, je krijgt uniek design tegen een scherpe prijs.

Hangende koplampjes!

Binnen het assortiment van ‘t Lichtlab is er een bijzonder ontwerp. Het gaat namelijk om de No. 5. Het zijn hangende koplampjes die de show stelen in elke ruimte. Dankzij het hendeltje bovenop de lamp is het armatuur eenvoudig in te stellen. Je kan hem laten schijnen op je bureau, op de muur of op je boekenplank met souvenirs. Voor elke smaak of woonstijl is er een passend item. De No. 5 is immers verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke is jouw favoriet?

Houten bouwpakket

Een ander opvallend product in de collectie van het designmerk is de No. 19. Deze houten hanglamp is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 42 centimeter en 60 centimeter. Je ontvangt het armatuur als een bouwpakket. Ja kan dus eerst knutselen, voordat je de designlamp ophangt! Leuk om samen met je dochter te doen of met een vriendin. Heb jij al een plekje in gedachten voor deze houten lamp?

Dradenspektakel

De collectie van ‘t Lichtlab heeft eigenwijze designs en zijn geschikt voor veel interieurstijlen. Heb je al kennis gemaakt met de draadlamp No. 15? Het is een klein draadlampje met een strijkijzersnoer. Het ontwerp is leverbaar in veel kleuren met elk hun eigen karakter. De draadlamp staat speels boven de eettafel, boven je nachtkastje of in de gang. Zet de lamp aan en je zal een speels dradenspektakel vinden op de muur! Welk draadlampje past bij jouw interieur?